Siirry sisältöön
Takaisin

4.2. VeKO Verkostoitumistapahtuma, Kuopio

tyonosaajat VeKO verkostoitumistapahtuma

Hei työnantaja!

Tiesitkö, että Pohjois-Savossa on paljon hyödyntämätöntä kansainvälistä osaamista?

  • Koko Pohjois-Savossa asuu n. 7500 vieraskielistä ja heistä n. 4880 Kuopiossa. He puhuvat yli 80 eri kieltä.
  • Ulkomaalaisten ja vieraskielisten opiskelijoiden määrät ovat lähes kaksinkertaistuneet vuodesta 2010. Peruskoulutuksen jälkeisessä tutkintotavoitteisessa koulutuksessa oli vuonna 2018 yhteensä n. 1460 vieraskielistä opiskelijaa (Kuopion luvut).

→ Onko yritykselläsi haasteita löytää osaavaa työvoimaa ja kaipaatteko kohtaamismahdollisuuksia ulkomaalaistaustaisten kansainvälisten erityisosaajien kanssa?
→ Haluatko kartoittaa matalalla kynnyksellä Pohjois-Savon alueella olevaa erityisosaamista sekä tutustua ja keskustella kansainvälisten osaajien kanssa?
→ Haluatko saada yrityksellesi laajempaa näkyvyyttä eri osaajien parissa sekä verkostoitua muiden yritysten ja sidosryhmien kanssa?

Spring House Oy:n Vetovoimaa kansainvälisistä osaajista (VeKO) -hanke (ESR) järjestää:

Torstaina 4.2.2021 verkostoitumistapahtuman / Virtual Networking Event

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti Pohjois-Savon työnantajille ja työnantajajärjestöille sekä korkeakoulutetuille kansainvälisille osaajille ja opiskelijoille.

Tavoitteena on tarjota osallistujille koronatilanteesta huolimatta mahdollisuus kohtaamiseen.

Varaa yrityksellesi virtuaalinen verkostoitumishuone 4.2.2021 järjestettävässä verkostoitumistapahtumassa:

  • Virtuaalihuoneessa voit esitellä oman yrityksesi, käydä ryhmä- sekä kahdenkeskisiä keskusteluja kv-osaajien kanssa. Keskustelut voi sopia etukäteen tai järjestää tapahtumassa.
  • Voit myös ilmoittaa etukäteen toiveita, minkälainen osaaminen juuri teitä kiinnostaa ja kaipaatteko apua keskustelukumppanien löytämisessä.
  • Ohjelmassa on puheenvuoroja kansainvälisyydestä ja monimuotoisuudesta suomalaisessa työelämässä. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.
  • VeKO -hanke huolehtii ohjelmasta ja järjestelyistä.
  • Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista.

Tulosta tapahtuman esite Työnantajat VeKO - Verkostoitumistapahtuma 4.2.2021 suomeksi tai englanniksi Talents VeKO Virtual Networking Event 4.2.2021

Ilmoittaudu mukaan linkin kautta
Nopeimmille ilmoittautuneille varataan oma virtuaalihuone!

Lisätietoa saat Integration Specialist Marco Riganolta, marco.rigano@springhouse.fi tai puh. 04578817096

Mikä on VeKO -hanke?

Vetovoimaa kansainvälisistä osaajista -hanke kehittää Pohjois-Savon ulkomaalaistaustaisten erityisosaajien työllistymistä ja työpaikkaan sitoutumista edistäviä toimia ja malleja yhteistyössä työnantajien, kv-osaajien ja sidosryhmien kanssa. Hankkeessa kehitettävät palvelukokonaisuudet ovat saaneet inspiraationsa Talent Boost -toimenpideohjelmasta ja ne tulevat olemaan osa Pohjois-Savon TalentHub -ekosysteemiä. Kehittämiskokonaisuudet perustuvat myös Spring House Oy:n vuonna 2019 toteuttaman selvityshankkeen alustaviin löydöksiin. Spring House Oy toteuttaa Vetovoimaa kansainvälisistä osaajista (VeKO) -hankkeen (ESR) ajalla 4/2020-12/2022. Lisätietoa VeKO -hankkeesta hankkeen verkkosivulla.

Oletko jo liittynyt VeKO-hankkeen postituslistalle?

Tämän linkin kautta voit rekisteröidä ja saat uutiskirjeen lisäksi uusia tietoa mm. meidän sekä muiden sidosryhmien palveluista kv-osaajien liittyen.

Ystävällisin terveisin,
Marco Rigano ja VeKO-tiimi