Siirry sisältöön
Takaisin

StaffPoint vahvistaa kumppanuusverkostoa

hoofdkantoor-Randstad DMM25-1024x811
Suomen suurimpiin henkilöstöpalveluyrityksiin kuuluva StaffPoint-konserni ja yksi alan globaaleista markkinajohtajista, Randstad, ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa Randstad-yhtiö Proffice Groupin Suomen-liiketoiminnot siirtyvät StaffPointin omistukseen.
Kaupassa StaffPointille siirtyivät Helsingissä ja Tampereella toimivan Proffice Finlandin liiketoiminnot 1.9.2016 alkaen.

Strategiseksi kumppaniksi globaali kärkitoimija

StaffPoint-konsernin toimitusjohtajan Mika Kiljusen mukaan kauppa tukee StaffPointin liiketoimintastrategiaa kahdellakin tavalla:

"Jatkossa olemme globaalin Randstadin strateginen kumppani ja edustaja Suomessa. Randstadilla on toimintaa 39 maassa ja sen palvelut kattavat 90 % markkinoista. Saamme mahdollisuudet hyödyntää paitsi kärkitoimijan kansainvälistä verkostoa, myös sen kehittämiä konsepteja ja työkaluja. Ne lisäävät asiakastyömme laatua ja tehoa", Kiljunen kertoo.

Yhä bisneslähtöisempi valtakunnallinen palvelukokonaisuus

"Toinen strateginen hyöty näkyy valtakunnallisen palveluntarjontamme vahvistumisena: syvennämme kaupalla tiettyä toimialatuntemustamme ja paikallisia palveluvalmiuksiamme. Profficen Suomen-liiketoiminnot ostamalla saamme lisää erityisesti toimisto-, logistiikka-, teollisuus-, asiakaspalvelu- ja ICT-alan henkilöstöpalveluiden osaamista. Asiakkaillemme tämä kaikki tarkoittaa yhä bisneslähtöisempää palvelua.

Suomen työmarkkinat ja työelämän vaatimukset kehittyvät yhä moninaisemmiksi. Haluamme olla suunnannäyttäjänä tässä kehityksessä. Hyviä uusia käytäntöjä saa taloon tekemällä onnistuneita satsauksia osaamiseen – ja hedelmällisillä strategisilla kumppanuuksilla", Mika Kiljunen toteaa.

LISÄTIETOJA, HAASTATTELUPYYNNÖT:
StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Mika Kiljunen, mika.kiljunen@staffpoint.fi, +358 400 815 597
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Mariliina Karppo, mariliina.karppo@staffpoint.fi, +358 50 543 8553

Randstad Group www.randstad.com on Alankomaissa vuonna 1960 perustettu kansainvälinen henkilöstöpalvelualan konserni, joka toimii 39 maassa ja kuuluu suurimpien globaalien toimijoiden joukkoon. Randstad-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 19,2 mrd. euroa.

Randstad-konserniin kuuluva Proffice Group www.proffice.com on pohjoismainen henkilöstöratkaisuihin ja rekrytointiin erikoistunut yhtiö. Proffice Finland Oy on sen Suomessa toimiva tytäryritys, jolla on toimipaikat Helsingissä ja Tampereella.