Siirry sisältöön
Takaisin

Anssi Nieminen Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka –alan toimialajohtajaksi

teollrakloganssi

Henkilöstöpalvelualalta jo parikymmentä vuotta kokemusta hankkinut Nieminen aloittaa joukossamme helmikuussa 2019.

Ekonomi (KTM) Anssi Nieminen aloittaa StaffPoint Oy:n Teollisuus, rakennus ja logistiikka -alan toimialajohtajana ja StaffPoint Oy:n johtoryhmän jäsenenä helmikuun lopussa 2019.

Anssi Niemisellä on kokemusta henkilöstöpalvelualan kärkiyrityksistä jo pariltakin vuosikymmeneltä. Hän on työskennellyt henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluiden myynnin johdon tehtävissä VMP Groupissa, Opteamissa ja viimeisimpänä Baronassa. Lisäksi hänellä on kokemusta ulkoistuspalveluiden johtamisesta ohjelmisto- ja tilitoimistoaloilla.

”Olemme hyvillämme saadessamme Anssin joukkueeseen. Vahvan asiakaspalvelu-, myynti- ja talousosaamisensa ansiosta hänellä on hyvät edellytykset johtaa positiivisessa murrosvaiheessa olevaa, jatkuvasti kehittyvää toimialaa”, StaffPointin liiketoimintajohtaja Jussi Aulin sanoo.

Anssi Nieminen odottaa uutta työsarkaa mielenkiinnolla:
”StaffPoint on Suomen henkilöstöpalveluyrityksistä ainoita, joka on aina pysynyt alan kärkijoukossa. On hienoa päästä tutustumaan StaffPointin yrityskulttuuriin ja näkemään, mistä se johtuu. Vielä hienompaa on tietysti päästä mukaan kehittämään StaffPointin menestystarinaa tästä eteenpäin”, hän sanoo.

Lisätietoja:
Liiketoimintajohtaja
Jussi Aulin
jussi.aulin@staffpoint.fi