Siirry sisältöön
Takaisin

Compass Group ja StaffPoint yhteistyöhön

Compass Group ja StaffPoint Oy luovat uuden mallin joustavaan työllistämiseen ja sujuvaan arkeen ravintoloissa etätyön- ja opiskelun lisääntyessä

Etätyö ja -opiskelu ovat aiheuttaneet merkittäviä muutoksia päivittäisiin ravintoloiden asiakasmääriin. Vastauksena muuttuneeseen tilanteeseen Compass Group ja StaffPoint Oy ovat luoneet uudenlaisen mallin työllistämiseen. 1.10.2021 alkaen StaffPoint tulee olemaan työnantaja Compass Groupissa työskentelevälle 800 ekstratyöntekijälle. Lähes kaikki ekstratyöntekijät siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä StaffPointille, jonka kautta he voivat jatkaa Compass Groupilla työskentelyä ja saada lisäksi myös uusia työmahdollisuuksia.

”Suunnitelluilla järjestelyillä pyrimme tarjoamaan enemmän työmahdollisuuksia ekstratyöntekijöillemme ja myös vakituisille osa-aikaisillemme”, kertoo operatiivinen johtaja Hannu Rahnasto Compass Group Suomesta.

”Haluamme toivottaa kaikki Compass Groupilta siirtyvät ammattilaiset sydämellisesti tervetulleeksi StaffPointille. HR-talona meidän tehtävänämme on yhdistää parhaat Työn osaajat oikeisiin työpaikkoihin, työntekijälähtöisesti ja joustavasti. Tällä uudella toimintamallilla pystymme tarjoamaan enemmän työtunteja ja varmistamaan entistä joustavamman tavan työllistyä niin Compass Groupin ravintoloihin, kuin myös meidän muille asiakkaillemme”, toteaa StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Anu Ahokas.

”Koronan jälkeinen aika vaatii uusia toimintamalleja ja tämä yhteistyö on oiva esimerkki joustavasta työllistymisestä työntekijän oman elämäntilanteen mukaan. Kiitän Compass Groupia luottamuksesta ja tulemme pitämään hyvää huolta uusista kollegoistamme”, jatkaa Ahokas vielä.

Lisätiedot
Mirkku Jokinen, puh. 044 788 1777