Siirry sisältöön
Takaisin

Espoo Catering ja StaffPoint aloittavat yhteistyön

Espoo Catering 1

Päivittäin noin 80 000 ateriaa valmistava Espoo Catering valitsi uudeksi vuokratyövoimakumppanikseen StaffPointin. Käynnissä ovat ensimmäisten osaajien rekrytoinnit ja lisää rekrytoidaan myöhemmin kesällä. ”HoReCa-ammattilaisten kysyntä on vihdoin vilkastunut”, iloitsee StaffPointin toimialajohtaja Markko Saukkonen.

Espoo-konserniin kuuluva Espoo Catering, joka tuottaa ateriapalveluita päiväkodeissa, kouluissa, hoivakodeissa sekä kaupungin edustustilaisuuksiin, on sopinut kolmivuotisesta vuokratyövoimayhteistyöstä henkilöstöpalveluyritys StaffPointin kanssa. Nyt käynnistyneet rekrytoinnit työllistävät useita catering-alan osaajia, ja heti kesäloman jälkeen on tarvetta lisärekrytoinneille. Koronasta huolimatta Espoo Cateringissa riittää päivittäin töitä alan työntekijöille – uusia tekijöitä tarvitaan etenkin paikkaamaan poissaoloja ja tuomaan joustoa yhtiön henkilöstöresursointiin.

Monipuolisia ja joustavia töitä moderneissa keittiöissä

StaffPointin HoReCa-toimialajohtaja Markko Saukkonen iloitsee yhteistyöstä:
”Pääsemme tarjoamaan monipuolisia ja joustavia työtehtäviä oman osaajapoolimme ammattilaisille sekä muille. Espoo Catering arvostaa työntekijöissään vahvaa catering-alan osaamista sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Rekrytoimme heille osaajia lukuisiin eri tehtäviin: muun muassa astiahuoltajia, ruokapalvelutyöntekijöitä, kokkeja sekä palveluvastaavia.”

Työntekijöitä rekrytoidaan vuokratyösuhteeseen StaffPointin kautta.
”Työkalenterinsa voi rakentaa varsin joustavasti ja paikkojakin vaihdella. Työntekijä voi vaikkapa valita välillä kohteen, joka palvelee nuoria asiakkaita ja välillä esimerkiksi hoivakodin – näin työhön saa vaihtelua”, Saukkonen kertoo.

Kumppaneita yhdistää laatu ja vastuullisuus

Nyt alkanutta yhteistyötä edelsi keväinen kilpailutus. Espoo Catering tunsi entuudestaan StaffPointin valmennusyhtiön Spring Housen, mutta henkilöstövuokrausyhteistyö on uusi avaus.

”Työyhteisössämme tehdään töitä positiivisella vireellä ja ammattimaisesti. Asiakkaat ovat ihania: päiväkotilapsista vanhuksiin. Työtilat ovat siistit ja Espoo Cateringin suurin tuotantokeittiö, Kilon Keittiö, on erittäin moderni ja mahdollistaa aivan uusia tapoja ruoanvalmistukseen”, Espoo Cateringin henkilöstöpäällikkö Jaana Uusi-Kilponen kertoo.

StaffPoint voitti Espoo Cateringin järjestämän hankintalain mukaisen kilpailutuksen. StaffPoint vakuutti myös palvelukokonaisuudellaan, jonka vahvuuksia olivat laatu ja vastuullisuus.
”Arvostamme kumppanissa samaa luotettavuutta, joustavuutta ja avoimuutta, joita itsekin vaalimme. Odotamme, että me kaksi alan ammattimaista työllistäjää opimme toisiltamme,” Jaana Uusi-Kilponen jatkaa.

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Espoo Catering -kuva 2

Tulevaisuuden Espoo Cateringia rakennetaan hyvällä työfiiliksellä

Espoo Cateringin toimitusjohtaja Kristina Inkiläinen kertoo, että pääosa yhtiön työntekijöistä on Espoo Cateringin omaa henkilöstöä ja yhtiö panostaa kestävästi tuotettuihin ateriapalveluihin. Yhtiö hakeekin vuokratyövoiman käytöllä joustavuutta työn tekemiseen: Henkilöstöpalvelukumppani tuo tehokkaan ja sujuvan resursointimallin esimerkiksi kiirehuippuihin. StaffPointin myStaff-työvuorojen buukkausjärjestelmä otetaan myös yhtiössä käyttöön.

”Tavoitteenamme on yhdessä StaffPointin kanssa lähteä kehittämään työntekijöille uudenlaisia malleja työn tekemiseen. Työ taipuu monenlaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin: Työtä on mahdollista tehdä vaikkapa vain muutama tunti päivässä lasten ollessa koulussa tai eläkeläisenä. Meillä voi työskennellä esimerkiksi koulujen lukukaudet ja nauttia pitkästä kesälomasta. Yhdessä StaffPointin kanssa tulemme löytämään parhaat tekijät rakentamaan tulevaisuuden Espoo Cateringia hyvällä työfiiliksellä”, toimitusjohtaja Kristina Inkiläinen summaa.

Espoo Cateringin kevään rekrytoinnit ovat käynnissä. Avoimet työpaikat löytyvät täältä - hae nopeasti!

Lisätietoja:
Markko Saukkonen
StaffPointin HoReCa-toimialajohtaja
0407231212