Siirry sisältöön
Takaisin

Spring Housen ja Varman IPS-hanke on vuoden rekrytointiteko

252177193 4901332816544583 9000224915442605413 n

VOITTO! Spring Housen ja Varman IPS-pilottihanke äänestettiin Rekrygaalassa #vuodenrekrytointitekona. Onnittelut koko Spring Housen ja Varman IPS-tiimille!

Mielenterveyden haasteet ovat viime vuosina nousseet suurimmaksi sairausryhmäksi työkyvyttömyyseläkkeissä. Työeläkevakuutusyhtiö Varman ja valmennusyhtiö Spring Housen IPS-hankkeessa kokeillaan uudenlaista lähestymistapaa mielenterveyskuntoutujien työhön paluun mahdollistamisessa työeläkekuntoutuksen keinoin.

Tässä vaiheessa pilottia ohjelmaan osallistuneiden asiakkaiden työllistymisprosentti on 34 prosenttia, kun vertailuryhmässä vastaava luku on 13. IPS-menetelmä näyttää siis aidosti edistävän työllistymistä.

”Tämä hanke on upea osoitus yhteistyöstä, osaamisesta, innosta, tahdosta ja yhteisistä tavoitteista. Kiitos jokaiselle kuntoutujalle, joka on rohkeasti lähtenyt mukaan. Kiitos jokaiselle työnantajalle, joka on rekrytoinut asiakkaitamme ja iso erityiskiitos kaikille Spring Housen ja Varman hankkeessa ja taustajoukoissa mukana olevalle mahdollistajalle. Tämä on tärkeä huomio mielenterveyden teemalle! ." kuvaa Spring Housen liiketoimintajohtaja Sanna Salminen Rekrygaalan voittotunnelmia.

Tutustu lisää IPS-hankkeeseen blogista.