Siirry sisältöön
Takaisin

Matkailu- ja sesonkialalle uudet vetäjät

StaffPointia yli 20 vuotta palvellut Matkailu- ja sesonkialan toimialajohtaja Kimmo Gauriloff siirtyy uusiin haasteisiin. "Päätös syntyi jo vuoden alussa. Vaikka olen vaikuttunut StaffPointin tuoreimmista positiivisista organisaatiomuutoksista, haluan olla sanojeni mittainen ja pysyä päätöksessäni ottaa uudet työhaasteet vastaan. Huipputiimienkin pitää uudistua", Gauriloff toteaa.

Konsernin toimitusjohtajan Anu Ahokkaan mukaan Kimmo Gauriloffin päätös ura-askeleesta on ymmärrettävä:

"Kimmo on aloittanut meillä vuonna 1997 vuokratyöntekijänä, edennyt vuonna 1999 asiakkuusvastuisiin ja merkittäväksi avainhenkilöksi toimialajohtajana. Hän on saanut paljon aikaan liiketoimintamme kehittämisessä ja ollut ratkaisukeskeinen, arvokas työkaveri. Kimmo on kuitenkin aina osannut jakaa vastuuta tiimilleen. Voin luottaa siihen, että Matkailu- ja sesonkitoimialan rekrytointitiimimme pystyvät jatkossakin täyttämään odotukset ja kehittämään uutta", Ahokas sanoo.

Veli-Pekka Ahola operatiiviseen vastuuseen

Matkailu- ja sesonkitoimialan operatiivisten toimintojen vetämistä jatkaa totutusti rekrytointitiimin esimies Veli-Pekka Ahola. HoreCa-toimialan kaupunkikohteissa Rovaniemellä, Tampereella ja Helsingissä jatkavat normaalisti niihin jo aiemmin määritellyt rekrytointitiimit. Asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen siirtyy uusiin haasteisiin, ja tiimiin etsitään uutta asiakkuusvastaavaa.

12 vuotta StaffPointilla työskennellyt Veli-Pekka Ahola tuntee alan työvoimatarpeet. Hän nauttii hyvän toimialaosaamisensa ja yhteistyöaktiivisuutensa ansiosta vahvaa luottamusta koko konsernissa. Ahola katsoo jo ensi kauteen:

"Rekrytointitiimiämme pitkään johtaneena on ollut ilo seurata StaffPointin palvelutarjooman kehittymistä. Olemme hoitaneet henkilöstövuokrauksen lisäksi myös Executive-tason rekrytointeja, konsultoineet HR-toiminnoista ja tuoneet käyttöön tehokkaan sähköisen työvuorojen varausjärjestelmän. Globaali Randstad on avannut kanavia ulkomaalaisten osaajien etsintään".

Uusia avainhenkilöitä toimialalle täyden HR-palvelun tarjoamiseksi

Anu Ahokas vahvistaa, että StaffPointin Matkailu- ja sesonkialan tiimi vahvistuu vielä uusillakin osaajilla.

"Itse tuon aktiivisena työllistämis- ja kasvupalveluiden kehittäjänä suoran keskusteluyhteyden pohjoisimpien ELY-keskusalueiden viranomaisiin. Seuraan mielenkiinnolla erityisesti pohjoisen matkailuelinkeinoon liittyvää päätöksentekoa."

Myös StaffPoint Oy:n henkilöstöpalveluiden liiketoimintajohtaja Jussi Aulin on mukana asiakkuuksien kehittämisessä.

"Matkailu- ja sesonkialan liiketoiminnan kehittäminen, muutosten ennakointi ja uudenlaiset win-win-tilanteet ovat konsernin ja sen pääomistajan Sponsor Capitalin näkökulmasta mielenkiintoiset. Lähdemme täysillä tekemään hyvää ensi kautta", Aulin sanoo.

Lisätietoja:

StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Anu Ahokas, puh. 050 548 0784, anu.ahokas@staffpoint.fi
Liiketoimintajohtaja Jussi Aulin, puh. 040 039 63 63, jussi.aulin@staffpoint.fi.