Siirry sisältöön
Takaisin

StaffPointin työntekijä Arung Pesonen PRO-gaalafinaaliin 2021

Arung Pesonen

Arung Pesonen Kokkolan sairaalan keittiöstä on valittu yhdeksi kolmesta finalistista Ammattikeittiön kokki -sarjassa. Nyt aika käydä kannustamassa Arung voittoon saakka!

Kuka tahansa voi äänestää, jonka mielestä hyvästä työstä tulee palkita ja ravintola- ja keittiötyö on arvokasta! Arung tekee maukasta ruokaa Kokkolan sairaalan asiakkaille. Äänestämässä voi käydä 15.12. asti.

Kannusta Arung voittoon täällä.

Arung on työskennellyt StaffPointilla vuodesta 2012 alkaen Kokkolan sairaalan keittiössä monipuolisissa tehtävissä. Aluksi määräaikaisissa työsuhteissa, sittemmin vakituisessa työsuhteessa StaffPointin kautta. Arungin ura todistaa, miten vuokratyö tarjoaa mahdollisuuksia myös pitkäaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin yhdessä asiakkuudessa.

Arungista sanottua:

  • Luotettava, sitoutunut ja ammattitaitoinen tiimipelaaja.
  • Arungilla on aina hymy kasvoillaan, luotettava työntekijä, joka tekee työtä kuin työtä
  • Moniosaaja, joka sopeutuu erilaisiin tehtäviin
  • Erittäin pidetty työyhteisön jäsen
  • Asiakaspalvelun timantti, joka palvelee asiakkaita aina hymyillen!

Kamerakin sai osumaa, kun Arung kuuli finaalipaikasta

Kamerakin sai vispilästä osumaa, kun Arung Pesonen kertoi tunnelmista kuultuaan PRO-gaalassa 2021 kolmen finalistin joukkoon pääsemisestä, Ammattikeittiön kokki sarjassa. Arung työskentelee StaffPointin työntekijänä Soite ruokapalveluiden Kokkolan sairaalan keittiössä. Työssä tulee ottaa tarkat dieettiohjeet huomioon, kun sairaalan asiakkaille valmistetaan ruokaa. Arung liikuttuu videon lopussa korostaessaan työkavereiden tuen tärkeyttä vieraskieliselle työntekijälle.

#progaala2021 #soite #TyönOsaajat #Aromilehti