Siirry sisältöön
Takaisin

Sanna Salminen Spring Housen Työhyvinvointipalveluiden liiketoimintajohtajaksi

sannasalminen some

”Tässäkin ajassa työhyvinvoinnilla on tärkeä merkitys tulosten saavuttamisessa”, sanoo Spring Housen tuore Työhyvinvointipalveluiden liiketoimintajohtaja Sanna Salminen.

StaffPoint-konsernin valmennusyhtiössä Spring Housessa vuoden 2019 alusta työskennellyt johtaja Sanna Salminen aloittaa 1.6.2020 Spring Housen Työhyvinvointipalveluiden liiketoimintajohtajana. Työhyvinvointipalveluihin kuuluvat Henkilöstövalmennus- ja Työkykypalvelut.

Ennen Työn Osaajaksi tuloaan Salminen on tehnyt mittavan ja arvostetun uran työelämän elinkaaren aikaisten palveluiden kehittäjänä niin viranomaispuolella (Kansaneläkelaitoksessa), työeläkeyhtiössä (Eterassa) kuin palveluntuottajanakin (Opteamilla ja Baronalla).

Hän seuraa uudessa tehtävässään Minna Lindholm-Lähdettä, joka nimitettiin toukokuussa Spring Housen toimitusjohtajaksi.

Työhyvinvointipalveluille volyymiä, näkyvyyttä – ja palvelulla tuloksia asiakkaille

Viimeiset puolitoista vuotta Sanna Salminen on kehittänyt Spring Housen Työhyvinvointipalveluja monin tavoin tiiminsä kanssa. Työkykyjohtamisen ja työhyvinvoinnin merkityksen kasvaessa myös niihin liittyvät valmennukset ja räätälöidyt palvelut ovat kysyttyjä.

”Salminen tuntee työkykyyn liittyvän lainsäädännön ja asiakkaiden tarpeet ja on onnistuneesti uudistanut palveluita. Asiantuntijoidemme osaamista on vahvistettu ja olemme aloittaneet yhteistyön monien uusien asiakkaiden kanssa”, kuvaa toimitusjohtaja Minna Lindholm-Lähde Salmisen työtä.

Yksi Spring Housen aluevaltauksista on osatyökykyisille tarjottavat valmennukset. Niiden merkeissä yhtiö tekee yhteistyötä mm. Invalidiliiton ja Paralympiakomitean kanssa Sopivaa Työtä kaikille -hankkeessa.

Mukana luomassa hyvinvoivaa työelämää

Salminen haluaa uudessa roolissaan hyödyntää matkan varrella kertynyttä osaamistaan aina strategisesta suunnittelusta, liiketoiminnan kehittämisestä, HR-työstä ja työkykyjohtamisesta asiakkaidemme tarpeisiin.

”Keskeistä tässä ajassa ovat työelämässä tapahtuvat muutokset ja niiden vaikutukset työelämään, työhyvinvointiin ja työkykyyn. Haluamme jatkossakin olla mukana kehittämässä suomalaista työelämää ja tukea yrityksiä muutoksessa”, hän sanoo.

Salmisesta Spring Housen osaaminen on huippuluokkaa ja kasvuvire hyvä.

”Tässäkin ajassa työhyvinvoinnilla on tärkeä merkitys tulosten saavuttamisessa. Tehtävämme on auttaa yrityksiä menestymään ja mahdollistaa yksilöitä onnistumaan työelämässä”, hän toteaa.

Lisätietoja:
Spring Housen toimitusjohtaja Minna Lindholm-Lähde, minna.lindholm-lahde@springhouse.fi, 040 512 3327