Siirry sisältöön
Takaisin

StaffPoint-konserni osti Innomarin

StaffPoint-konserni on 3.1.2020 ostanut ammatillisen kuntoutuksen palveluita tuottavan Innomari Oy:n. Jatkossa Innomari tuottaa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöille suunnattuja palveluita osana StaffPoint-konserniin kuuluvaa valmennusyhtiö Spring House Oy:tä. Innomarilla on 15 vuoden kokemus ammatillisen kuntoutuksen palveluiden tuottamisesta Keski-Pohjanmaalta Lappiin ulottuvalla alueella.

”Yrityskauppa antaa meille vahvemman läsnäolon ammatillisen kuntoutuksen markkinoilla. Innomarissa meitä innosti osaava asiantuntijatiimi, joka on vakuuttanut meidät asiakasohjauksen tuloksillaan ja erinomaisella asiakastyytyväisyydellä”, Spring Housen toimitusjohtaja Nora Kari toteaa.

Innomarin perustaja Marianne Miettunen jatkaa Spring Housessa kuntoutuspäällikkönä tuoden oman ja tiiminsä ammattitaidon osaksi Spring Housen työkykypalveluita.

”Haluamme yhdessä olla ketterä, palvelutarjoomaamme jatkuvasti kehittävä toimija. Meille on tärkeää tuottaa merkityksellisiä ja vaikuttavia palveluita niin yhteiskunnan, yritysten kuin yksilöidenkin kannalta”, Nora Kari ja Marianne Miettunen toteavat yhdessä.

LISÄTIETOJA
Nora Kari, Spring House Oy, toimitusjohtaja, puh. 050 303 9093, nora.kari@springhouse.fi

StaffPoint-konserni toimii henkilöstöpalvelualalla ja sen liikevaihto on 127 M€. Konsernin valmennusyhtiö Spring House on valtakunnallinen toimija työvoimapalveluissa, henkilöstövalmennuksessa ja työkykypalveluissa. Spring Housen liikevaihto on 11 M€. Innomari tuottaa ammatillista kuntoutusta Pohjois-Suomessa ja sen liikevaihto on 0,3 M€.