Siirry sisältöön
Takaisin

StaffPoint hakee kasvua teollisuuden ja logistiikan toimialalla

Johannan ja Markuksen nimitys

StaffPoint hakee kasvua teollisuuden ja logistiikan toimialalla panostamalla toimiala- ja paikallistuntemukseen.

StaffPoint on kehittänyt muuttuvissa markkinatilanteissa asiakkailleen uusia HR-ratkaisuja jo yli 50 vuoden ajan. Nykyisessä talouden murroksessa puolen vuosisadan kokemus tuo vakautta ja näkemystä, kuinka HR-strategia tukee parhaimmillaan yrityksen kannattavaa liiketoimintaa ja mahdollistaa kasvua.

Nykyisistä talouden haasteista huolimatta StaffPoint suhtautuu tulevaisuuden näkymiin positiivisesti. StaffPointilla uskotaan, että taloudella on kaikki tarvittavat edellytykset palata kasvun tielle, erityisesti kun inflaatio taittuu ja korkonäkymät vakiintuvat. Teollisuuden ja logistiikan toimialalla on tälläkin hetkellä potentiaalia ja kasvumahdollisuuksia.

”Vahva usko näihin sektoreihin on ohjannut meitä panostamaan toimialaan strategisella tasolla. Viime vuoden lopussa vahvistimme jalansijaamme Kaakkois-Suomessa ostamalla Optimax Henkilöstöratkaisut Oy:n liiketoiminnan. Lisäksi vuoden 2024 alussa nimitimme kokeneet HR-alan ammattilaiset Markus Leinosen ja Johanna Merisalon aluejohtajiksi tukemaan omien alueidensa kehitystä, kasvua ja asiakassuhteita”, kertoo teollisuuden ja logistiikan toimialajohtaja Juuso Laitinen StaffPointin kasvustrategiasta.

”Luotamme vientivetoisen Varsinais-Suomen näkymien kirkastumiseen jo kevään aikana sekä odotamme pidemmällä tähtäimellä merkittäviä vihreän siirtymän investointeja Satakuntaan. Pitkäjänteinen yhteistyö asiakaskumppaneidemme kanssa on mahdollistanut uusien ratkaisuiden toteuttamisia ja toimintamallien kehittämisen”, kiteyttää Johanna Merisalo Varsinais-Suomen ja Satakunnan liiketoimintanäkymiä.

”Olemme tehneet koko 2020-luvun kannattavaa kasvua Hanko-Kajaani -akselin itäisellä puolella. Tavoittelemme maltillista kasvua myös kuluvan vuoden ainaka sekä talouden vastavirtaan rohkeasti menemistä. Alueen rikkaus ovat monipuoliset ja ainutlaatuiset teknologiayritykset sekä kasvavat logistiikkakumppanuudet”, Markus Leinonen tiivistää Etelä-, Keski- ja Itä-Suomen tilannetta.

Suomi kasvaa teollisuus- ja logistiikkatoimialojen kehityksestä ja uusista investoinneista. StaffPoint haluaa omalta osaltaan tukea toimialan kasvua varmistamalla sopivien työntekijöiden löytyminen, niin Suomesta kuin ulkomailta. StaffPointilla on osaaminen ja kokemus myös kansainvälisten osaajien rekrytoimisesta yhtä lailla suorittavan työn tekemiseen kuin asiantuntijatehtäviin. Ratkaisukeskeisyys, toimialaosaaminen ja paikallistuntemus ovat StaffPointin avaimet Teollisuus- ja logistiikkatoimialan kasvun tukemiseen.

Haluatko keskustella lisää?

Markus Leinonen
Aluejohtaja, Teollisuus ja logistiikka, Etelä-, Keski- ja Itä-Suomi
0400 924 638, etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
Varaa tapaaminen

Johanna Merisalo
Aluejohtaja, Teollisuus ja logistiikka, Varsinais-Suomi, Satakunta
044 344 5775, etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

Lue lisää

kesatyo
StaffPoint Oy

Kesätyöntekijärekrytoinnit

StaffPoint tarjoaa osaamisensa ja verkostonsa kesätyöntekijöiden löytämiseen.

Lue lisää
 
17.10.2023

StaffPoint kasvaa yrityskaupalla

StaffPoint kasvaa ja vahvistaa jalansijaansa erityisesti Kaakkois-Suomessa ostettuaan Optimax Henkilöstöratkaisut Oy:n.

Lue lisää
Oikeat osaajat
StaffPoint Oy

Kattavat HR-palvelut yrityksille

Olemme kokenut täyden palvelun HR-talo. Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina, tarjoten monipuolisia palveluita asiakkaidemme menestymiseksi.

Lue lisää