Siirry sisältöön
Takaisin

StaffPointista Euroopan kemikaaliviraston puitesopimustoimittaja asiantuntijoiden henkilöstövuokrauksessa Suomessa

ECHA

StaffPoint on voittanut Euroopan kemikaaliviraston ECHAn kilpailutuksen. Toimimme jatkossa ECHAn puitesopimustoimittajana ja ensisijaisena kumppanina asiantuntijoiden henkilöstövuokrauksessa Suomessa.

Yhteistyön myötä StaffPoint tarjoaa kiinnostavia kansainvälisiä työtehtäviä Helsingissä sijaitsevan EU:n julkisoikeudellisen viraston ECHAn monikulttuurisessa työympäristössä. Haemme ensisijaisesti asiantuntijoita, joilla on jo aiempaa työkokemusta viranomaissääntelyn, hallinnon, lakiasioiden tai tieteen alueilta.

“Lähdemme rakentamaan yhteistyötämme suurella innolla. Toivomme, että ECHAssa avautuvia mielenkiintoisia työtehtäviä hakisivat ne osaajat, joilla on jo aiempaa työkokemusta ECHAssa työskentelystä. Samalla toivotamme tervetulleiksi myös kaikki uudet osaajat. Tämä on hieno työmahdollisuus kartuttaa työkokemusta todella kansainvälisessä ilmapiirissä. Tehtävien vaativuustasot vaihtelevat asiantuntijatehtävistä erilaisiin avustaviin tehtäviin – mahdollisuuksia on monia”, StaffPointin kansainvälisten asiakkuuksien johtaja Nina Antink kertoo.

”Alamme myös välittömästi rakentaa ECHAlle asiantuntijapoolia tulevaisuuden tarpeita varten. Kiinnostuneet voivat jättää hakemuksensa pooliin jo ennakkoon. Näin pystymme tarjoamaan kandidaatteja tehokkaasti ja nopeasti sitä mukaa, kun osaajatarpeita ECHAlla ilmenee”, Antink lisää.

Oletko kiinnostunut ECHAn työmahdollisuuksista? Jätä avoin hakemus tästä valitsemalla kohta management and key personel level recruitments.

Lisätietoja työpaikoista ECHAlla:

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
puh. +358 50 449 1481
mia.viskari@staffpoint.fi

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
puh. +358 43 827 0668
linda.kullberg@staffpoint.fi

Lisätietoja puitesopimuksesta:

Nina Antink
Director, International Accounts | ECHA Contract Manager
StaffPoint Oy
puh. +358 50 4628430
nina.antink@staffpoint.fi

Euroopan kemikaalivirasto suojelee ihmisten terveyttä ja ympäristöä sekä lisää innovatiivisuutta ja kilpailukykyä edistämällä yhtenä sääntelyviranomaisista EU:n uraauurtavan kemikaalilainsäädännön täytäntöönpanoa. Lisätietoa ECHAsta: https://echa.europa.eu/fi/about-us

StaffPoint-konserni on Työn Osaaja, joka yhdistää ihmiset, työpaikat ja teknologian. Lyhyesti: TEEMME TYÖELÄMÄN LÖYTÖJÄ®. Tarjoamme monipuoliset palvelut työuran koko elinkaarelle: meiltä saat henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin (StaffPoint Oy), HR-ohjelmistojen (Saima Soft Oy) ja valmennuksen (Spring House Oy) vahvaa osaamista, räätälöidysti. Palveluksessamme on yli 12 000 henkilöä Suomessa, Espanjassa ja Baltiassa. Olemme globaalin Randstadin kumppani ja edustaja Suomessa sekä Baltiassa. Lisätietoja: www.staffpoint.fi