Siirry sisältöön
Takaisin

StaffPointin Duuni&Kämppä -palvelu

Työn saaminen pääkaupunkiseudulta on vasta "puoli voittoa". Toisen puolen muodostaa sopivan asunnon löytäminen.

Takuulla toihin banner-1024x535
StaffPointilla on uusi Duuni&Kämppä-niminen palvelu, jossa se lainaa työntekijälle vakuudeksi tarvittavan summan tai mahdollistaa majoittumisen tilapäisasuntoon Forenomin kautta.

"Palvelu on kehitetty meillä HoReCa-tiimissä tuomaan helpotusta ravintola-alan työntekijöiden löytämiseksi pääkaupunkiseudulla. Kuten tiedämme, hakuinnokkuutta karsivat korkeat asumiskulut ja tarvittavat vakuudet", kertoo toimialajohtaja Markko "Larry" Saukkonen.

Duuni&Kämppä -palvelu sisältää kaksi vaihtoehtoa: joko vakuuslainan tai majoittumisen kalustettuun asuntoon. Ensimmäisessä vaihtoehdossa pk-seudulle vähintään vuodeksi muuttava, StaffPointin kautta työllistyvä työntekijä voi vuokrata asunnon, vaikkei hänellä vakuussummaa olisikaan. StaffPoint maksaa työntekijän puolesta vakuuden suoraan vuokranantajalle ja perii sitä sen jälkeen osissa työntekijän kuukausipalkasta. Ehdot vaihtelevat työsuhteen kestosta riippuen.

Vaihtoehtoisesti StaffPoint tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden majoittua Forenomin kalustettuun tilapäisasuntoon. StaffPointin sopimuksen kautta hinta on markkinahintaa edullisempi.

"Palvelu helpottaa työntekijän elämää uudessa työssä, mahdollisesti uudella paikkakunnalla", Saukkonen sanoo.

Duuni&Kämppä-palvelua voidaan tarjota myös muiden työvoimapulasta kärsivien toimialojen, esimerkiksi rakennus- ja logistiikka-alan, työntekijöille.

Lisätietoja palvelusta löydät www-sivujemme Työnhakijoille-osiosta.