Siirry sisältöön
Takaisin

Varmista kesätyöpaikkasi nyt

kesatyo

Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan tänäkin vuonna osallistuva StaffPoint Oy on yksi maamme suurimmista yksityisistä työnantajista. Vuonna 2018 työllistimme yli 1600 alle 20-vuotiasta nuorta yli sadalla paikkakunnalla.

Kesätöiden hakukausi on käynnistynyt jo alkuvuodesta ja avoimia paikkoja täytetään ajantasaisesti vuoden edetessä. StaffPointilla on kuitenkin edelleen tarjolla hyvin kesätyöpaikkoja. Useimpina vuosina kesärekrytoinnit jatkuvatkin pitkälle toukokuuhun asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Teollisuusalojen työtä tarjolla ympäri maata

Teollisuusalat kattavat lukumääräisesti merkittävän määrän hyvinkin erilaisia toimeksiantoja ja tehtäviä lukuisilla aloilla. StaffPointin teollisuustiimi hakee tällä hetkellä 70 kesätyöntekijää eri puolille Suomea. Haussa on tekijöitä niin metalli-, elintarvike- ja puuteollisuuteen kuin varastoon, kunnossapitoon ja perustuotantotyöhönkin.

Soveltuva työkokemus on aina etu, mutta useissa teollisuusalojen tehtävistä voi työskennellä myös vähemmällä työkokemuksella, kunhan ikää on vähintään 18 vuotta, tiivistää resurssipäällikkö Anna-Maria Hautamäki. Tehtäviin saa aina hyvän perehdytyksen, joten reippaalla asenteella ja hyvällä kunnolla menestyy valtaosassa kesätöistä.

Yhteensä kesätyöpaikkoja on teollisuudessa, rakennusalalla ja logistiikassa pitkälle viidettä sataa. Siinä missä teollisuuteen haetaan selkeämmin kesätyöntekijöitä määritellyn mittaisiin tehtäviin, on esimerkiksi logistiikassa tavallista, että kesätyöntekijät voivat jatkaa syksyllä keikkailua tutuksi tulleessa paikassa opintojen ohessa.

HoReCa-osaajille mielenkiintoisia haasteita

Kehityspäällikkö Sanna Helttusen mukaan HoReCa-toimiala tarjoaa monenlaisia kesätyömahdollisuuksia; tälläkin hetkellä avoimia paikkoja on lähes 50. Työllistämme sekä alan ammattilaisia että hyvällä asenteella ja energisellä työotteella varustettuja aloittelijoita. Toimialalla pystyy kartuttamaan arvokasta asiakaspalvelukokemusta, josta on hyötyä tulevaisuudessa.

Alan kesätöiden jälkeen on tyypillistä, että työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä oman tilanteensa mukaan jatkossakin – osa- tai kokoaikaisesti. StaffPointin kautta sesonkityö onnistuu myös kesän jälkeen ruska- ja talvikauden alkaessa Lapissa sijaitsevien asiakasyritystemme toimipaikoissa.

Hae kesätyösi nyt!

StaffPointin rekrytoijien yhteiset vinkit mielenkiintoisen kesätyöpaikan löytymiseen ovat yksinkertaiset. Kun mielenkiintoinen paikka aukeaa, hae sitä! Resurssijohtaja Jari Honkanen muistuttaa myös, että kesätyö alkaa yhä useammin jo keväällä ja jatkuu oppilaitosten kesälomia pitemmälle syksyyn. Jos siis olet työn aloitus- ja lopetusajan suhteen joustava, kannattaa työpaikkailmoituksiamme seurata säännöllisesti – myös muita määräaikaisia paikkoja, kuin varsinaisia kesätöitä.

StaffPointille haetaan täyttämällä hakemus nettisivuilla kohdistaen se avoimeen työpaikkaan tai avoimena hakemuksena. Täytä hakemus huolellisesti ja kerro työkokemuksestasi – mikäli sitä ei vielä ole, voit kertoa esimerkiksi harrastuksista ja luottamustehtävistä. Työpaikkailmoituksissa kerrotaan hakua hoitavan konsulttimme yhteystiedot lisäkysymyksiäsi varten. Hakemukset ovat luottamuksellisia, joten ota yhteyttä itse – vanhempasi eivät saa tietoja työnhakusi edistymisestä.

Tutustu tästä varsinaisiin kesätyöpaikkoihin.
Rekrytoinnin yhteystiedot löydät täältä.

toitaeritoimialoilla teollisuus

StaffPoint tarjoaa töitä eri toimialoilta - tutustu työmahdollisuuksiin!

StaffPointilla työmiljöösi voi olla avokonttori, ravintolan keittiö, rakennustyömaa, matkustajalaiva, lentokenttä ja paljon muuta. Tarjoamme ammattilais-, asiantuntija- ja esimiestason työtehtäviä lukuisilla eri toimialoilla. Tutustu alla Työn Osaajiemme toimialakohtaisiin työtehtäviin.