Siirry sisältöön
Takaisin

VeKO-hankkeen aloitusseminaari 23.9.2020

VeKO ESR www2

Pohjois-Savo tarvitsee kansainvälisiä osaajia! Vetovoimaa kansainvälisistä osaajista (VeKO) -hankkeen aloitusseminaari 23.9.2020 Kuopiossa

Valmennusyhtiö Spring House Oy:n toteuttaman Vetovoimaa kansainvälisistä osaajista (VeKO) -hankkeen aloitusseminaari järjestetään keskiviikkona 23.9.2020 Scandic Kuopiossa. Seminaarin teemana on monimuotoinen ja osaava työyhteisö. Tilaisuus sisältää asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi paneelikeskustelun.

Spring House Oy:n vuosina 2020–2022 toteuttama Vetovoimaa kansainvälisistä osaajista -kehittämishanke kuuluu Euroopan sosiaalirahaston Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmaan. VeKO kehittää Pohjois-Savon ulkomaalaistaustaisten erityisosaajien työllistymistä ja työpaikkaan sitoutumista edistäviä toimia ja malleja yhteistyössä työnantajien, kv-osaajien sekä sidosryhmien kanssa. Hanke on osa Pohjois-Savoon kehittyvää Talent Hub -ekosysteemiä.

Hankkeessa painotetaan yritysnäkökulmaa, ja kehitystyö tehdään klustereittain pääpainon ollessa ensimmäisessä vaiheessa lääketieteellisen alan yrityksissä. Keskeisiä kehittämisteemoja ovat kotoutumis- ja asettautumispalvelut, työyhteisöjen monimuotoisuuden ja vastaanottavuuden kehittäminen, osaamisen tunnistaminen ja kehittäminen sekä alueellinen yhteistyö.

”Koronatilanteen vuoksi seminaarin osallistujamäärää jouduttiin rajaamaan ja paikat täyttyivät todella nopeasti. Selkeästi maakunnassa on tarve yritysten näkökulman vahvasti huomioon ottavalle hankkeelle,” toteaa projektipäällikkö Tanja Manner.

Mantereen mukaan tilaisuuteen voi vielä tänään 22.9. tiedustella paikkoja; paikallismedia on lämpimästi tervetullut! Seminaariaineisto toimitetaan pyynnöstä jälkikäteen.

Lisätietoja hankkeesta: VeKO-hanke

Yhteydenotot:
Tanja Manner
Projektipäällikkö
tanja.manner@springhouse.fi - Puh. 044 901 6290