Siirry sisältöön
Takaisin

White paperimme oivalluttaa ratkaisuja

tikkari

Työelämä on myllerryksessä, sitä ei käy kieltäminen. Muutokset voi kuitenkin nähdä positiivisena kierteenä. Kehitys lisää osaajan mahdollisuuksia poimia työelämän parhaat palat. Muutos tuo tilaa ja näytön paikkoja uusille työllistämiskeinoille, joihin työllistäjät voivat aktiivisesti tarttua. Näitä ratkaisun oivalluttajia nostaa esiin myös StaffPointin tänään 27.11.2019 julkaisema työelämän white paper Työelämä positiivisessa kierteessä 2020.

StaffPointin viestinnän ja työelämäasiantuntijoiden tiimi on vuoden päätteeksi tuottanut työllistämisratkaisuja ja -tekoja aktivoivan 24-sivuisen white paperin, Työelämä positiivisessa kierteessä 2020.

Työelämä positiivisessa kierteessä 2020 kokoaa yhteen strategisen kumppanimme Randstadin sekä kymmenien muiden kansainvälisten ja kotimaisten tutkimusten kiintoisimpia havaintoja työelämän muutoksista.

julkaisukuva-01

Viisi työelämäteemaa – viisi ratkaisujen oivalluttajaa

White paperin tarkoituksena on oivalluttaa miettimään, miten työelämän muutokset saadaan käännettyä Suomenkin työmarkkinan voitoksi. Miten kehitystä voi hyödyntää positiivisesti yhteiskunnassamme, yrityksissä ja oppilaitoksissa sekä yksilön omassa urakehityksessä?

Viisi teemaa, Osatyökykyisten työllistäminen, Ulkomaalaisten osaajien houkuttelu, Ulkomaalaisten sitouttaminen ja verkostot, Digitalisaation tuomat muutokset sekä Joustavat työn muodot, nousevat tarkasteluun eri tutkimusten kautta. White paper on tarkoitettu kysymysten ja keskustelun herättäjäksi kaikille työelämätahoille.

StaffPoint on aktiivinen työelämäkeskustelija

Ke 27.11.2019 järjestetyssä tilaisuudessa toimitusjohtajamme Anu Ahokas esitti, millaisia ratkaisuja StaffPointilla on tarjota näihin haasteisiin. StaffPoint-konserni on kesäkuussa 2019 toteutetun media- ja vaikuttajatutkimuksen (Pohjoisranta-BCW; Meltwater) mukaan yksi henkilöstöpalvelualan aktiivisista somekeskustelijoista. Erityisesti teemat työllistäminen, työvoiman riittävyys, vastuulliset työelämäteot ja työn joustavuus ovat StaffPointin sydäntä lähellä.

Samoista teemoista herättelemme ratkaisukeskeistä keskustelua nyt myös white paperin avulla. Tarjoamme mielellämme työelämäasiantuntijuuttamme osallistumaan alan keskusteluun!

Lataa ilmainen white paper