Siirry sisältöön

StaffPoint Aurinkorannikko

StaffPointin Aurinkorannikon toimisto on lämminhenkinen ja eläväinen suomenkielinen yhteisö, jossa uudet tulokkaat otetaan lämpimästi vastaan.

Toimistomme sijaitsee upeissa tiloissa Mijaksessa, aivan Fuengirolan rajalla. Toimiston välittömästä läheisyydestä löytyy ravintoloita, paljon erilaisia ostosmahdollisuuksia ja hyvät liikenneyhteydet.

slu kuvituskuvat aurinkorannikko

Aurinkorannikon StaffPoint

Toimipisteessämme on mahdollista työskennellä StaffPointin ja sen asiakasyritysten asiakaspalvelu- ja back office -tehtävissä, joko kaupallisessa tai ei-kaupallisessa tiimissä. Lisäksi Aurinkorannikon toimistoa pyörittää hallinnon tiimi, joka huolehtii Espanjan toimipisteen talouteen ja henkilöstöhallintoon liittyvistä asioista.

StaffPoint tukee työnantajana kaikissa Espanjaan muuttoon, arjen aloitukseen sekä työskentelyyn liittyvissä asioissa. Suomen kielellä toimiva asiointitoimistokumppanimme Gestoria taas auttaa sinua kaikissa viranomaisasioissa, jotta elämä ja työskentely Espanjassa alkaisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Olisitko sinä uusi kollegamme Aurinkorannikolla?

  Espanja1

  Me Aurinkorannikon staffpointlaiset pelastamme päiviä!

  Me autamme asiakkaidemme asiakkaita mitä moninaisimmissa tilanteissa.

  Meiltä löytyy vastaus, tarvitsipa pieni tai suuri yritys langattoman wifin palvelulaitteena toimitiloihinsa tai Espoossa asuva Eero kisastudion kotikatsomoonsa.

  Asiakkaidemme edustajina meistä jokainen tekee parhaansa, jotta asiakkaamme asiakkaat saavat nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.

   Espanja2

   Miksi Sinä liittyisit joukkoomme?

   Ura StaffPointin Espanjan toimistossa tarjoaa uusia haasteita, etenemis- ja kehittymismahdollisuuksia, upean työporukan sekä hauskan ja monipuolisen työn. Työt StaffPointin Espanjan toimistolla ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia – täysin samanlaista päivää ei viikossa ole.

   Kokeneet valmentajamme kouluttavat Sinut työhön perehdytysjakson aikana ja valmennus jatkuu myös alkukoulutuksen jälkeen tiimissä - yksin et jää!

   Modernit työtilamme sijaitsevat Mijasissa aivan Aurinkorannikon ytimessä. Tarjoamme loistavia henkilökuntaetuja paikan päällä toimistolla sekä erilaisia palveluja laajasta yhteistyökumppaniverkostostamme.

   StaffPointin Aurinkorannikon toimistolla järjestetään paljon erilaista työhyvinvointia edistävää toimintaa, kuten esimerkiksi työnantajan tarjoamat lounaat ja aamupalat, taukojumppaa, padel-vuoroja sekä afterwork-aktiviteetteja kuukausittain.

    slu kuvituskuvat-miksi

    Aurinkorannikon tiimit – missä sinä haluaisit työskennellä?

    Tiimimme ovat erilaisia ja koostuvat useista samanmielisistä huipputyypeistä, joten löydät varmasti paljon uusia kavereita niin vapaa-ajan, kuin työantajan tarjoamien harrastusten kautta. Padelia torstaisin, pizzailtoja perjantaisin, after workkeja koko porukalla ja paljon muuta. Ideoimiseen kaikki pääsevät vaikuttamaan – mitä sinä haluaisit tehdä?

    Jokainen työntekijämme on raudanluja ammattilainen ja meillä on myös erittäin hyvät mahdollisuudet edetä uralla.

    Voit kouluttautua töiden ohella myös ammattitutkintoon oppisopimuksella. Kiinnostaisiko sinua liiketalous tai esihenkilötyö? Kouluttautumalla ja osoittamalla osaamisesi saat hyvät mahdollisuudet edetä meillä niihin työtehtäviin, joista haaveilet tulevaisuudessa.

    Meillä saat kehittyä ja kasvaa, oppia ja ideoida.

    Arvomme ja periaatteemme ovat selkeät:

    Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja jokainen työntekijämme pääsee halutessaan kantamaan kortensa, ideansa ja toiveensa kekoon. Toimintamme on läpinäkyvää, tuloslähtöistä ja matalahierarkkista.

     callcenter

     Aurinkorannikon palvelukeskus

     Aurinkorannikon Palvelukeskuksesta palvelukoordinaattorit työskentelevät useiden eri yritysten kanssa. Suomessa suurimmat yhteistyökumppanit ovat hotelli- ja ravintola-alalla sekä kaupan alalla.

     Palvelukoordinaattorimme auttavat yritysasiakkaita löytämään vuokratyöntekijöitä, kun heitä tarvitaan. Lisäksi palvelukoordinaattorit auttavat vuokratyöntekijöitä erilaisissa käytännön asioissa, jotka liittyvät esimerkiksi työvuoroihin, palkanmaksuun tai erilaisiin työsuhdeasioihin. Tiimit toimivat Aurinkorannikolla aamu- ja iltavuoroissa.

      Espanja3

      Telian tiimit

      Aurinkoisessa Espanjassa toimii useita Telian tiimejä, myynnin, asiakaspalvelun ja back officen tehtävissä. Kaikkia näitä tehtäviä pääset hoitamaan niin puhelimitse kuin chatinkin kautta. Telian yritys- tai kuluttaja- asiakaspalvelussa vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin joko puhelimitse tai chatin välityksellä varmistaen onnistuneen asiakaskokemuksen, myynnillistä twistiä unohtamatta. Back officessa tehdään kirjallisia töitä laskutuksen ja ongelmanratkaisun parissa, sekä myynnintuen tehtäviä niin kuluttaja- kuin yritysmyynnille.

      Toimintamme antaa Telialle kasvot ja tuottaa asiakkaille päivän parhaat hetket. Roolisi on yksi merkittävimmistä asiakaskokemukseen vaikuttavista tekijöistä.

      Aurinkorannikon Telia-tiimeissä pääset kehittämään omia taitojasi työskennellen osana joukkuetta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi konkari – jokaisen työpanos on tärkeä yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Innostamme toinen toisiamme, olemme apuna ja tukena tarvittaessa, ja meistä saat noin muutenkin huippuluokan porukan ympärillesi.

       Lue lisää työskentelystä Espanjassa

       StaffPoint Aurinkorannikko työnantaja
       Ideat ja ilmiöt
       27.7.2023

       Työnantaja tukena Espanjassa

       Mietityttääkö Espanjaan muutto tai Espanjassa työskentelyyn vaadittavat dokumentit?

       Lue lisää
       Miia Sinisalo nauttii työskentelystä Aurinkorannikolla.
       Uratarinoitamme
       3.3.2023 - Lotta Lustig

       Miian uratarina

       Tässä uratarinassa Miia kertoo palvelukeskuspäällikön työstään Espanjan Aurinkorannikolla StaffPointin palvelukeskuksessa. "Opin uutta päivittäin."

       Lue lisää
       Minna Teerijoki
       Uratarinoitamme
       23.12.2022 - Lotta Lustig

       Minnan uratarina

       Tässä uratarinassa Minna kertoo työstään Espanjan Aurinkorannikolla StaffPointin palvelukeskuksessa. "Kaikki tekevät töitä positiivisella otteella."

       Lue lisää

       StaffPoint Aurinkorannikko videoina

       Aurinkorannikko somekanavat

       StaffPoint Aurinkorannikko somessa

       Somekanavissamme vinkkaamme avoimista työpaikoista. Kerromme fiiliksistä töissä ja vapaa-ajalla Andalusian auringon alla. Tiedotamme myös tulevista tulevista rekrytointitapahtumista ja ajankohtaisista asioista.

       Joko sinä seuraat näitä kanavia?

       Facebook

       Instagram

        Tutustu juuri nyt avoinna oleviin työpaikkoihimme Aurinkorannikolla