Siirry sisältöön

StaffPointin yrityskulttuuria rakentavat ja vaalivat asiantuntijat, joita yhdistää Työn Palo. Työn Palosta juontuvat myös yrityksemme neljä arvoa: Periksiantamattomuus. Asiakaslähtöisyys.Luotettavuus. Osaaminen.

Periksiantamattomuus, Asiakaslähtöisyys, Luotettavuus ja Osaaminen ovat neljä kulmakiveämme työyhteisön osaamisen kehittämisessä ja johtamisessa. Miten ne näkyvät tavassamme palvella asiakkaitamme ja toisiamme?

Periksiantamattomuus

Vaalimme vahvaa voitontahtoa ja yrittäjähenkisyyttä kaikessa tekemisessämme. Emme luovuta, vaan opimme vastoinkäymisistä. Olemme sinnikkäitä ja ratkaisukeskeisiä kumppaneita asiakkaillemme, jotta pystymme luomaan heille kilpailuetua ja saavutamme liiketoiminnassamme vahvan kasvun tavoitteet.

Asiakaslähtöisyys

Haluamme työssämme ymmärtää asiakkaan haasteet syvällisesti. Ratkaisemme ne tavoitteellisesti ja proaktiivisesti. Todennamme ratkaisumme arvon ja hinnoittelemme ne sen mukaisesti. Olemme haluttu kumppani.

Luotettavuus

Toimimme vastuullisesti ja hoidamme velvoitteemme asiakkaillemme, työntekijöillemme ja muille sidosryhmillemme. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat kiinteä osa johtamista ja jokapäiväistä työtämme. Pidämme lupauksemme.

Osaaminen

Uskomme uudistumisen voimaan. Asetamme tavoitteet selkeästi, mittaamme ja varmistamme onnistumisemme. Arvostamme ammattitaitoa, kehitämme sitä ja luomme sen kehittymiselle mahdollisuuksia. Olemme positiivisella tavalla ylpeitä osaamisestamme.