Siirry sisältöön

ME StaffPointilla

Mistä tuntee staffpointlaisen? Positiivisesta tekemisen meiningistä ja hymystä.

Staffpointin Työn Osaajiin kuuluu lähes 12 000 koko- tai osa-aikaisesti työskentelevää vuokratyöntekijää. Lisäksi palveluksessamme työskentelee 350 HR-asiantuntijaa erilaisissa toimihenkilötehtävissä: rekrytointi- ja suorahakukonsultteja (headhuntereita), asiakkuuspäälliköitä, työsuhdeasiantuntijoita, valmentajia ja kouluttajia, HR-ohjelmistoratkaisuiden kehittäjiä sekä joukko HR-ratkaisuiden ja -prosessien muita asiantuntijoita.

Työn Osaajan tuntee asenteesta, osaamisesta ja hymystä. Pyrimme löytämään jokaiseen tehtävään henkilön, joka sulautuu asiakkaan työyhteisöön, hoitaa työnsä vastuullisesti ja taitavasti ja on mukava kollega.

StaffPoint-konsernin toimihenkilöt ovat kokeneita HR-alan ammattilaisia, joista monella on omakohtaista työkokemusta myös edustamansa toimialan työtehtävistä. Toimihenkilömme on perehdytetty asiakaslähtöiseen, ongelmanratkaisukeskeiseen ajattelutapaan. Osaamisen haasteet on tehty voitettaviksi - hyvällä HR:llä rakennetaan arvokasta työelämää ja tuottavaa liiketoimintaa!