Siirry sisältöön

Työt toimialoittain

Keittiöstä erämaahan. Neukkarista telakalle. Meillä on tarjota erilaisia työuria, -paikkoja ja -kokemuksia.

StaffPointilla työmiljöösi voi olla avokonttori, ravintolan keittiö, rakennustyömaa, matkustajalaiva, lentokenttä, johtajan kulmahuone ja paljon muuta.

Tarjoamme suorittavan, asiantuntija- ja esimiestason työtehtäviä sekä johtajapositioita lukuisilla eri toimialoilla. Työllistyt joko vuokratyöntekijänä meidän kauttamme tai suoraan asiakkaalle. Johtajapositioissa tarjoamme joustavaa interim-mallia.

Alta löydät yleisimpiä työtehtäviä eri toimialoilta. Linkistä pääset suoraan alan avoimiin työpaikkailmoituksiin.

horeca kuvionelio-01

HoReCa: Tiskaajasta ravintolapäällikköön

Tarjoamme hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisille ja uusille nouseville kyvyille parhaat työpaikat Suomen tunnetuimmissa ravintoloissa ja hotelleissa. Pääset työskentelemään alasi huipulla. Asiakasyrityksiimme kuuluu monenlaisia työpaikkoja aina baari- ja yökerhomaailmasta kansainvälisiin hotelliketjuihin. Töitä löytyy à la carte -tarjoilijoille, baarimestareille, kokeille, vuoropäälliköille, kahvilatarjoilijoille, pikaruokatyöntekijöille ja monille muille. StaffPointin kautta voit työskennellä osa-aikaisesti esimerkiksi opiskelujen ohella tai kokoaikaisesti, oman elämäntilanteesi mukaan. Valtakunnallisena yrityksenä voimme tarjota sinulle myös mahdollisuuden työskennellä sesonkitöissä: talven pohjoisen hiihtokeskuksissa ja kesän Etelä-Suomen aurinkoisilla terasseilla. Avullamme voit myös kouluttautua. Oletpa valmis ravintola-alan ammattilainen tai vasta aloittelemassa uraasi, löydät avullamme paikkasi ravintola- ja hotellialalta.

Hae oman kiinnostuksesi mukaisia paikkoja täältä!

  ict kuvionelio-01

  ICT ja digi: Managerista lähitukeen

  StaffPoint rekrytoi ICT-alan osaajia sekä ICT-alan toimijoiden palvelukseen että muiden toimialojen yritysten ICT-osastoille. StaffPointin edustamat työnantajat arvostavat alan asiantuntemuksen lisäksi hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa. Töitä on pääasiassa tarjolla ammattilaisille sekä alalle suuntautuneille loppuvaiheen opiskelijoille. Tehtäviin haetaan monenlaisia ICT-alan osaajia: esimerkiksi tallentajia, testaajia, web-asiantuntijoita, tietojärjestelmäosaajia, lähitukihenkilöitä, suunnittelijoita sekä Help Desk -työntekijöitä.

  Hae oman kiinnostuksesi mukaisia paikkoja täältä!

   kauppa kuvionelio-01

   Kauppa ja turva: Kassasta vuoropäällikköön ja myyjä-vartijaan

   StaffPoint tarjoaa työpaikkoja monissa erilaisissa kaupan alan yksiköissä. Edustamiemme asiakkaiden joukossa on valtakunnan suurimpia toimijoita. Välitämme työvoimaa niin päivittäistavarakauppoihin, erikoisliikkeisiin kuin pop up -myymälöihinkin. Tarjoamme työntekijöillemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia töitä muun muassa kaupan kassan tai vuoropäällikön tehtävissä. Myös vartiointikoulutuksen saaneita turvamyyjiä asiakas hakee kauttamme.

   Sopivia työtehtäviä on tarjolla sekä alan ammattilaisille että aloittelijoille. StaffPoint tarjoaa työntekijöilleen myös mahdollisuuden osallistua useisiin joko yleisesti alaa käsitteleviin tai tarkempiin työtehtäviin pureutuviin koulutuksiin.

   Hae oman kiinnostuksesi mukaisia paikkoja täältä!

    logistiikka kuvionelio-01

    Logistiikka: Trukinkuljettajasta logistiikan moniosaajaan

    Tarjoamiamme logistiikan alan tyypillisiä työpaikkoja ovat muuttomiehen, varastotyöntekijän, trukkikuskin ja terminaalityöntekijän tehtävät. Työllistämme henkilöstöä myös monipuolisiin kuljettajatehtäviin. Logistiikan tarkoitus on varmistaa tavaroiden ja palveluiden saatavuus, joten työtehtävät ovat sisällöltään tavaran vastaanottoa, varastointia, keräilyä, lähettämistä ja kuljetusta. Työntekijöitä tarvitaan niin suurten kuin pientenkin asiakkaiden tarpeisiin - terminaaleihin, logistiikkakeskuksiin ja erilaisiin tukku- sekä vähittäiskaupan varastoihin. Muuttomiehen tehtävät sisältävät kalusteiden kantamisen ohella kalusteasentamista ja niissä avustamista.

    Hae oman kiinnostuksesi mukaisia paikkoja täältä!

     mase kuvionelio-01

     Matkailu ja sesonki: Kokista hiihtokeskuksen esimieheen

     StaffPoint on näkyvästi mukana suomalaisen matkailuelinkeinon menestyksessä. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme kaikkiin merkittäviin alan toimijoihin ympäri Suomea avaavat ovia mielenkiintoisiin ja ammatillisesti kehittäviin työtehtäviin. Tarjoamme töitä esimerkiksi ravintolapäälliköille, keittiömestareille, hotellipäälliköille, hotelliemännille, kokeille, tarjoilijoille, kerroshoitajille, rinnetyöntekijöille, kiinteistöhuoltajille, lipunmyyjille, hiihdonopettajille ja tampparikuskeille. Lähtökohtamme on tarjota ympärivuotisia töitä toistaiseksi voimassaolevilla työsopimuksilla. Lisäksi voit kehittää ammattitaitoasi kouluttautumalla.

     Hae oman kiinnostuksesi mukaisia paikkoja täältä!

      professionals toimistovalot2-01

      Professionals: Myynnin ammattilaisesta taloushallinnon asiantuntijaan

      StaffPointilla on vankka kokemus asiantuntijarekrytoinneista. Tarjoamme monipuolisesti esimerkiksi taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, asiakaspalvelun, IT:n, teknologian sekä myynnin ja markkinoinnin työtehtäviä monelta eri toimialalta. Haemme työntekijöitä avustavista tehtävistä asiantuntija-, esimies- ja päällikkötason tehtäviin asti. Työsuhteet ovat pääosin kokoaikaisia, ja rekrytoinnin kautta on mahdollisuus työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi tarjoamme projekti- ja osa-aikaista työtä eri elämänvaiheisiin.

      Hae oman kiinnostuksesi mukaisia paikkoja täältä!

       rakentaminen kuvionelio-01

       Rakennus ja kiinteistöhuolto: Työmaa-apulaisesta rakennusmestariin

       StaffPoint tarjoaa erilaisia työmahdollisuuksia esimerkiksi maan- ja talonrakennusaloilla sekä rakennustuoteteollisuudessa. Työtehtäviä on tarjolla avustavista apumiestöistä vaativiin ammattitehtäviin. Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti osaavia rakennusapumiehiä, telineasentajia, rakennusmiehiä ja kirvesmiehiä. Ammattitaitoisille maalareille, laattamiehille ja muurareille on myös kysyntää ympäri vuoden.

       Hae oman kiinnostuksesi mukaisia paikkoja täältä!

        brändi grafiikka toimialaikonit sote-opetus-06

        SoTe- ja Opetusalat: Hoiva-avustajista S2-opettajiin

        Etsitkö sote- tai opetusalan työtä? Kauttamme haetaan mm. lähi- ja sairaanhoitajia sekä hoiva-avustajia. Asiakkaissamme on myös terveysteknologia-alan yrityksiä. Sisaryrityksemme Spring House kohtaa, kouluttaa ja valmentaa tuhansia ihmisiä vuosittain. Spring Houselle avautuu mielenkiintoisia valmennus- ja koulutusalan työpaikkoja Sinulle, joka haluat olla tukemassa asiakkaita työelämään hänelle sopivan polun kautta.

        Avoimet työpaikat näet täältä.

         teollisuus kuvionelio-01

         Teollisuus: Komponenttityöntekijästä tehtaan esimieheen

         Teollisuuden alan töitä löydät kauttamme niin tuotantotyöntekijöille kuin toimihenkilöillekin. Rekrytoimme esimerkiksi huolto- ja kunnossapitohenkilökuntaa, hitsaajia, kokoojia, pakkaajia, koneistajia, erilaisten tuotantokoneiden käyttäjiä, insinöörejä ja levyseppiä. Työpaikat sijaitsevat kone-, metalli-, elektroniikka-, elintarvike-, puu- ja metsäteollisuuden yrityksissä. Erilaisia teollisuuden työmahdollisuuksia on tarjolla aputöistä vaativiin ammattitehtäviin.

         Hae oman kiinnostuksesi mukaisia paikkoja täältä!