Siirry sisältöön
Think big 2
Takaisin

Powered by StaffPoint Executive & Henrico Digital – yhdessä olemme enemmän

StaffPoint-konserniin kuuluvat StaffPoint Executive ja Henrico Digital aloittavat tiiviin yhteistyön.

Yhteistyön tarkoituksena on yhdistää voimia, verkostoja, asiantuntemusta ja ammattimaista osaamista ylimmän johdon, digiliiketoiminnan konsultoinnin ja digialan ammattilaisten suorahauissa, sekä Interim Management -palveluissa StaffPoint-konsernin nykyisille ja uusille asiakkaille Suomessa ja koko Pohjoismaissa.

StaffPoint Executive on erikoistunut ylemmän johdon b-to-b-palveluihin, sisältäen mm. ylimmän johdon suorahaut, johtaja-arvioinnit sekä Interim Management -palvelut. Executive-tiimi koostuu intohimolla johtamisen kehittämiseen suhtautuvista, kokeneista asiantuntijoista, joilla on omakohtaista johtajakokemusta.

Henrico Digital on erikoistunut digitaalisen liiketoiminnan konsultointiin, digialan ammattilaisten suorahakuihin, sekä digialan kovien senior-ammattilaisten Interin Management -palveluihin. Henrico Digitalin verkostossa on yli 25 senior-tason digiliiketoiminnan ammattilaista, joilla kaikilla on omakohtaista digiliiketoiminnan johtajakokemusta.

StaffPoint Executive -tiimin vetäjän Pasi Honkalahden mukaan uusi yhteistyö tarkoittaa sitä, että rimaa on varaa nostaa liiketoiminnan tavoitteita määriteltäessä.

”Henrico Digitalin ja Tomi Pyyhtiän mukaan tulo on osa kunnianhimoista tavoitettamme olla Interim-ammattilaisten suurin välittäjä Suomessa. Tomi täydentää osaamisellaan ja persoonallaan tiimiämme. Asiakkaan varjojohtoryhmänä meillä on nyt ryhmässä digiliiketoiminta mukana ja se leikkaa kaikkia yrityksen funktioita.”

Henrico Digitalin vetäjä Tomi Pyyhtiä on innostunut tiiviistä yhteistyöstä StaffPoint Executive -tiimin kanssa.

”Pystymme yhdessä tarjoamaan entistä parempaa palvelua asiakkaillemme, sekä hienoja uusia työmahdollisuuksia interim-ammattilaisillemme yhteisen laajemman verkostomme ja asiakaskuntamme ansiosta. Koronan takia digitaalinen liiketoiminta ottaa monella toimialalla nyt jättiharppauksia eteenpäin. Tässä hetkessä ketterät ja pelirohkeat yritykset tulevat voittamaan huomisen digiliiketoiminnassa. Me olemme heitä varten ja auttamassa heitä onnistumaan”, Pyyhtiä sanoo.

”Henrico Digitalin senioriosaajilla, itseni mukaan lukien, on pitkä tausta digiliiketoiminnan esimies- ja johtamistehtävistä isoista yrityksistä. Olemme itse olleet vetämässä verkkokauppoja ja rekrytoimassa digialan ammattilaisia sekä ketteriä digitiimejä. Tämän kokemuksemme avulla ymmärrämme todella hyvin digitaalisten liiketoimintojen tarpeet ja lainalaisuudet. Pystymme auttamaan kustannustehokkaasti ja ketterästi asiakkaitamme onnistumaan digitaalisessa liiketoiminnassa”, Pyyhtiä jatkaa.