Siirry sisältöön

Johtajavuokraus

Organisaation kriittisessä kasvu-, muutos- tai uudistumisvaiheessa talon ulkopuolelta tuleva, vuokra- tai partnership-suhteeseen palkattava interim-johtaja on viisas valinta.

Interim-johtaja on esimerkiksi yleisjohdon, taloushallinnon, kehityksen ja hankinnan tai markkinoinnin johtamisen ammattilainen. Hän tarjoaa osaamisensa yrityksen palvelukseen tietyin tavoittein, yhdessä sovituksi määräajaksi, ja työskentelee StaffPointin työntekijänä.

Johtajavuokrausta kutsutaan StaffPoint-konsernin palvelutarjoomassa Interim Managementiksi. Sitä tarjoava StaffPoint Executive on ylimmän johdon suorahakuihin ja interim-palveluihin erikoistunut konsulttiyhteisö, joka on viime vuosina saavuttanut vahvan markkina-aseman Suomessa. Lue lisää StaffPoint Executiven palveluista [täältä].

Haluatko lisätietoa näistä asiantuntijapalveluista? Jätä yhteydenottopyyntö - kuulet meistä pian!

Ylimmän johdon avainhenkilöistä myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun, IT:n ja digin asiantuntijoihin sekä kokonaisiin Call center -tiimeihin. StaffPoint konserni rekrytoi vuosittain satoja asiantuntijoita ja esimiehiä erilaisiin tehtäviin ympäri Suomen.