Siirry sisältöön

Palvelut toimialoittain

StaffPointin kokemus henkilöstövuokraajana, rekrytoijana ja valmentajana on vuosikymmenien aikana laajentunut kattamaan toistakymmentä toimialaa.

Tarjoamme palveluita kaupan, hotelli- ja ravintola-alan, teollisuuden, logistiikan, rakentamisen ja kiinteistöhuollon, matkailu- ja sesonkialan, HR:n ja hallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän, taloushallinnon ja rahoitusalan, IT-alan sekä julkishallinnon aloilla. Lue täältä osaamisestamme toimialoittain.

Toimialaosaaminen

Toimialaosaamisemme: näemme eron hyvän ja parhaan ratkaisun välillä

Toimialatuntemuksemme on vahvaa. Tutustumme asiakkaamme liiketoimintaan huolella ja hahmotamme selkeän eron hyvän ja parhaan HR-ratkaisun välillä. Osaamisesta ja osaajista rakentuu yrityksellesi kilpailuetu.

Meiltä saat:

Suomen suurimman henkilöstöpankin – osaajat löytyvät helposti
Lyhyemmät rekrytointiprosessit – nopeat toimitukset
Kyvyt ja keinot löytää ammattilaisia – vähemmän virherekrytointeja
Luotettavaa kumppanuutta

Ratkaisemme monimutkaisiakin työelämän haasteita – ja teemme sen taidolla. Yritysasiakkaistamme 96,4 % (2021) oli valmiit suosittelemaan meitä. Toimitusvarmuutemme osaajien löytämisessä oli yli 90 %. Meillä työskentelee keskimäärin varsin tyytyväistä henkilöstöä.

Toimintatapamme on mutkaton ja asiakaslähtöinen voidessamme tarjota kaikki palvelut "saman katon alta". Hoidamme laajatkin toimeksiannot.

Palvelumme on skaalattavissa globaaliksi kumppanimme Randstadin verkostoja hyödyntäen. Tuomme osaajia ulkomailta, suunnittelemme ulkoistamisratkaisuja Liettuaan ja hoidamme Randstadin toimeksiantamana Baltian-rekrytointeja.