Siirry sisältöön

Matkailu ja sesonki

StaffPointin Matkailu ja sesonki -toimiala on työllistänyt sesonkityöntekijöitä Lapin tuntureiden lomakohteissa jo 20 vuotta. Tiimimme palvelee myös Suomen muissa ilmansuunnissa. Hoidamme kausiluonteiset rekrytointitoimeksiannot muun muassa Hangon ja Sisä-Suomen suosittuihin kohteisiin. Ammattitaitomme, kokemuksemme ja osaajien verkostomme luovat hyvät edellytykset onnistua vaativissakin toimeksiannoissa. Työ voi sijaita rinteiden äärellä, saaristossa tai muussa elämyksellisessä kohteessa – käänny puoleemme, kun työn ja tehtävän toivotaan kohtaavan.

100 %

Asiakkaistamme suosittelee

90 %

Työntekijöistämme suosittelee

100%

Toimitusvarmuutemme

Miksi Lapin sesonki?

Moni palaa pohjoiseen töihin sesonki toisensa jälkeen

StaffPointin kautta voit työskennellä useissa kohteissa: Mm. Ylläs, Pallas, Olos, Luosto, Saariselkä, Levi, Kilpisjärvi. Töitä on tarjolla rinteissä, hotelleissa ja ravintoloissa. Luonto ja harrastusmahdollisuudet houkuttelevat tekijöitä pohjoiseen. Kesällä töitä on tarjolla myös lomakohteissa ympäri Suomen, kuten Saimaan maisemissa ja Hangossa. Tarjoamme edullisen majoitusvaihtoehdon sesongin ajaksi. Katso mitä mahdollisuuksia on auki juuri nyt! Kysy lisätietoja myös matkailu_sesonki@staffpoint.fi

  Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita

  rovaniemen maisema
   
  15.1.2021

  Yhteistyömme Lapin AMKin kanssa tiivistyy

  StaffPoint ja Lapin AMK ovat sopineet yhteistyöstä, jolla parannetaan matkailualan työvoiman saatavuutta ja alan työntekijöiden uran jatkuvuutta.

  Lue lisää
  Asiakascase Lapland Hotels Saaga
  Asiakascaset
  9.4.2018

  Lapland Hotelsiin osaajia ulkomailta

  Lapland Hotelsiin tuodaan StaffPointin avulla osaajia ulkomailta asti, että henkilökuntaa on riittävästi kattamaan sesongin tarpeet.

  Lue lisää
  Revontulet houkuttelevat tekijöitä ympäri maailmaa
  Asiakascaset
  14.10.2019 -

  Lapin sesonkia kuvataan tekijää varten

  ”Lapin sesonkityö myydään tekijöille rehellisin argumentein”, kertovat Lapland Hotelsin Pekka Kuusisto sekä StaffPointin Timo Kärki.

  Lue lisää
  huskyt neliö

  Yritys, etsitkö asiantuntevaa rekrytointikumppania?

  Lähes 20 vuoden kokemuksemme sesonkikohteiden miehittämisestä on pitkäjänteisen työn tulosta. Jos olet etsimässä ammattilaisia sesongiksi töihin, olethan yhteydessä Matkailun ja Sesongin asiantuntijoihimme.
  Lisäksi työllistämme myös teollisuuden tarpeisiin pohjoisessa. Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä alta.

   Ole yhteydessä Matkailu ja Sesonki-, eli MaSe-tiimiimme!

   Timo Kärki
   Timo Kärki
   Toimialajohtaja, Pohjoinen

   Työntekijät kertovat kokemuksia sesonkityöstä

   Videolla Sonja kertoo oman uratarinansa ja millaista työskentely Luoston sesongissa on.