Siirry sisältöön

StaffPoint – toimialaosaava HR-kumppani

Näemme selkeän eron hyvän ja parhaan HR-ratkaisun välillä. Osaamisesta rakentuu yrityksellesi kilpailuetu.

Meiltä saat:

 • Suomen suurimman henkilöstöpankin – osaajat löytyvät helposti
 • Lyhyemmät rekrytointiprosessit – nopeat toimitukset
 • Kyvyt ja keinot löytää ammattilaisia – vähemmän virherekrytointeja
 • Luotettavaa kumppanuutta

Kattavasta palvelutarjoomastamme löytyvät keinot ratkaista monimutkaisiakin työelämän haasteita. Ja sen me kyllä teemmekin - yritysasiakkaistamme 94,8 % (2017) oli meihin tyytyväisiä. Toimitusvarmuutemme osaajien löytämisessä oli yli 90 %, ja meillä työskentelee keskimäärin varsin tyytyväistä henkilöstöä (92,8 %).

Toimintatapamme on mutkaton ja asiakaslähtöinen voidessamme tarjota kaikki palvelut "saman katon alta". Hoidamme laajatkin toimeksiannot.

Toimialatuntemuksemme on vahvaa. Näemme selkeän eron hyvän ja parhaimman ratkaisun välillä kulloisessakin asiakkuudessa.

Palvelumme on skaalattavissa globaaliksi kumppanimme Randstadin verkostoja hyödyntäen. Tuomme osaajia Puolasta, suunnittelemme ulkoistamisratkaisuja Liettuaan ja hoidamme Randstadin toimeksiantamana Baltian-rekrytointeja.

Eri toimialojen asiantuntijat palveluksessasi! Lue alta lisää:

ContactCenter-01

Contact Center -osaamisemme

StaffPoint on toimitusvarma Contact Center -kumppani, joka toimii joustavasti tarpeidesi mukaan ja kustannustehokkaasti nykyajan ratkaisuja hyödyntäen. Viimeisimmässä asiakastutkimuksessamme 100 % Contact Center -toimialan asiakkaistamme suositteli StaffPointia henkilöstökumppaniksi.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti palvelumme mahdollistamaa mitattavaa tuottavuutta, ajansäästöä, parantunutta asiakastyytyväisyyttä ja mahdollisuutta käyttää StaffPointia rekrytointikanavana. Ammattilaisemme työskentelevät inbound- ja outbound-tehtävissä valtakunnallisesti asiakasneuvojina, ratkaisumyyjinä sekä taksikeskustyöntekijöinä. Toimitamme työntekijöitä ruuhkasesonkeihin sekä pidempiin toimeksiantoihin. Autamme myös muutostilanteissa henkilöstön uudelleensijoituksissa. Contact Center -asiantuntijamme löydät Ota yhteyttä -sivulta.

  HoReCa-01

  HoReCa-osaamisemme

  StaffPoint on Suomen suurimpia HoReCa-toimialan henkilöstöpalveluiden tarjoajia: Välitämme noin 50 % kaikista alan työvuoroista. Ravintolatyöntekijämme ovat alan kokeneita ammattilaisia tai perehtymässä koulutuksemme kautta sellaisiksi. He tekevät yli 220 000 työvuoroa vuodessa.

  Rekrytoijamme ja asiakkuusvastaavamme tuntevat toimialan; moni heistä on tehnyt aiempaa uraa ravintola-alan ammattilaisena. Palvelemme valtakunnallisesti tarjoten asiakkaalle aidosti lisäarvoa tuottavia ratkaisuja kulloiseenkin osaajatarpeeseen. Haastavasta työnhakijasaatavuudesta huolimatta toimitusvarmuutemme on kilpailukykyinen. HoReCa-asiantuntijamme löydät Ota yhteyttä -sivulta.

   Kauppa-01

   Kaupan alan osaamisemme

   StaffPoint on kokenut toimija kaupan alalla Suomessa: ammattilaisemme tekevät vuodessa keskimäärin 100 000 työvuoroa.
   Meille on kunnia-asia, että työntekijämme hallitsevat työnsä ja ovat siinä taitavia. Järjestämme heille kuukausittain erilaisia koulutuksia mm. asiakaspalvelu- ja myyntitaitojen kehittämiseksi.

   Asiakkuustiimimme koostuu kaupan alan ammattilaisista. Palvelemme valtakunnallisesti maanantaista sunnuntaihin, joten voimme tarjota apua juuri silloin, kun asiakkaamme sitä tarvitsevat.

   Olemme oikea valinta myös, kun tarvitset kumppania henkilöarviointeihin tai koulutukseen tai olet investoimassa henkilöstöhallinnon tietojärjestelmään. Neuvomme, miten mitoittaa henkilöstön määrä sesonkien, erilaisten projektien, inventointien, kiireiden sekä sairaslomien varalta kustannustehokkaasti. Toteutamme rekrytoinnit oikea-aikaisesti ja optimoidusti.

   Palveluamme tehostaa myStaff-resursointijärjestelmä, jolla ylläpidämme asiakaskohtaisia työntekijäpankkeja. Asiakas voi itse käyttää myStaffia omien avoimien työvuorojen resursointiin tai antaa resursoinnin StaffPointin hallittavaksi. Ratkaisu on integroitavissa yrityksessäsi jo käytössä oleviin tietojärjestelmiin. Kaupan asiantuntijamme löydät Ota yhteyttä -sivulta.

    Logistiikka-01

    Logistiikka-alan osaamisemme

    Logistiikka-ala kehittyy samaa tahtia kuin sen vaatimuksetkin: siirtää ja hallinnoida tavaraa nopeasti ja kustannustehokkaasti. StaffPointin toimialaosaamista on nopea reagointi, toimitusvarmuus ja oikea-aikainen resursointi.

    StaffPointin kautta on helppo saada lisähenkilöstöä logistiikka-alan eri tehtäviin. Henkilöstöämme työskentelee säännöllisesti varastotöissä trukilla ja ilman, yritysmuutoissa muuttomiehinä sekä kalusteasentajina, muutoissa mukana kuljetusmatkan molemmissa päissä purkamassa ja pakkaamassa, auton apumiehinä, kuljettajina ja terminaalityöntekijöinä. Olemme tottuneet järjestämään työvoimaa epätyypillisiin työaikoihin, ja koordinoimme työvoiman tarpeet valtakunnallisesti. Logistiikan alan asiantuntijamme löydät Ota yhteyttä -sivulta.

     MaSe-01

     Matkailu- ja sesonkialan osaamisemme

     Lähes 20 vuoden kokemuksemme sesonkikohteiden miehittämisestä on pitkäjänteisen työn tulosta. StaffPointin ”Työn Siltaa” pitkin kulkee vuosittain 350 palvelualojen ammattilaista etelästä pohjoiseen ja pohjoisesta etelään avainasiakkaidemme kysynnänvaihteluiden mukaan. Esimerkiksi Pohjois-Suomen sesonkiin palkatusta vuokrahenkilöstöstä 85 % on staffpointlaisia.

     Valtakunnallinen rekrytointiorganisaatiomme välittää asiakkaidemme tarpeisiin työntekijöitä 30 eri tehtävään 99,1 prosentin toimitusvarmuudella. Meiltä saat mm. osaavia ravintolapäälliköitä, keittiömestareita, hotellipäälliköitä, hotelliemäntiä, kokkeja, tarjoilijoita, kerroshoitajia, rinnetyöntekijöitä, kiinteistöhuoltajia, lipunmyyjiä, hiihdonopettajia ja tampparikuskeja. Matkailu- ja sesonkialan asiantuntijamme löydät Ota yhteyttä -sivulta.

      Rakentaminen-01

      Rakennusalan osaamisemme

      Rakennusala työllistää. Luotettavana ja tunnettuna työnantajana meille hakeutuu jatkuvasti rakennusalan osaajia: mm. rakennusmiehiä, kirvesmiehiä, sähköasentajia, maanrakennusmiehiä, muurareita ja laatoittajia. Vuokrahenkilöstömme avulla voit varautua työmaan eri tilanteisiin tavarantoimitusten järjestämisestä aina viimeistelytöihin saakka. Sinulla on aina oikeat resurssit oikeaan aikaan työmaalla.

      Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme. Rakennusalan kouluttajillamme on pätevyys toteuttaa__ työturvallisuuskoulutuksia__. Näin varmistamme oman henkilökuntamme ajantasaisen työturvakoulutuksen, mutta samallla tarjoamme palvelua myös asiakkaillemme. Toteutamme laajoja kumppanuuksia ja voimme resursoida vaikka koko kesähenkilöstön hankinnan, varustamisen ja palkanmaksun kauttamme. Varustamme kaikki työntekijät ajanmukaisilla työ-ja suojavarusteilla sekä Valtti-kortilla, eli kuvallisella ja veronumerolla varustetulla henkilökortilla.

      Olemme aina ajan tasalla rakennusalan uusimpien viranomaisvaatimusten suhteen.

      Ammattitaitoiset rekrytoijamme seulovat jatkuvasti uusia osaavia tekijöitä pankkiimme.__ Hakijapankistamme__ löytyy säännöllisesti paljon työvoimaa erilaisiin rakennusapumiestehtäviin sekä ammattitaitoa ja kokemusta edellyttäviin vaativiin töihin. Meiltä löydät mm. sähköasentajat, putkiasentajat ja kirvesmiehet. Henkilöstövuokrauksella saat helposti joustoja rakennustyömaan eri tilanteiden tasaamiseen. Rakennusalan asiantuntijamme löydät Ota yhteyttä -sivulta.

       Teollisuus-01

       Teollisuusalan osaamisemme

       Teollisuudessa henkilöstönhallinnalta vaaditaan nopeaa reagointia alati muuttuvissa henkilöstötarpeissa. Teollisuuden toimialatiimillämme on pitkä kokemus alasta – ja monilla myös omakohtaista kokemusta teollisuustöissä työskentelystä – minkä ansiosta takaamme asiantuntevat rekrytoinnit.

       Työntekijäpankkimme on Suomen paras. Pystymme toimittamaan sinulle mm. ammattitaitoisia kokoojia, tuotantotyöntekijöitä, hitsaajia, särmääjiä, koneistajia, kojeistoasentajia, teollisuuden sähköasentajia, levytyökeskuksenkäyttäjiä ja pakkaajia juuri silloin kun heitä tarvitset. Järjestämme tarvittaessa asuntoja työntekijöillemme, jotka muuttavat toiselta paikkakunnalta.

       Meillä on vuosien kokemus myös ulkomaisen työvoiman rekrytoinnista. Ellemme löydä Suomesta tarvitsemaasi alan ammattilaista, voimme rekrytoida työntekijöitä muualta EU:n alueelta. Hoidamme luvat, viranomaiskäytännöt ja asuntoasiat. Panostamme asiakassuhteidemme pitkäaikaiseen kehitykseen sekä tiiviiseen ja avoimeen yhteydenpitoon. Teollisuusalan asiantuntijamme löydät Ota yhteyttä -sivulta.

        Toimisto vihreä laatikko2021-01

        Asiantuntijarekrytoinnin osaamisemme

        Professionals tiimimme lupaus kuuluu: tekemällä yhdessä kanssamme osaat vaatia muilta toimijoilta jatkossa enemmän. Rekrytoidessamme henkilöstöä asiakaspalvelun-, myynnin-, markkinoinnin-, viestinnän- sekä talous- ja henkilöstöhallinnon erilaisiin tehtäviin haluamme jatkuvasti ylittää asiakkaan odotukset. Löydämme oikeat osaajat aina Back Office- ja assistenttitehtävistä yritysten johto- ja avainhenkilöstöön. Tuemme tarvittaessa valintapäätöksiä moderneilla henkilöarvioinneilla.

        Tarjoamme joustavat henkilöstöratkaisut esimerkiksi muutostilanteisiin: Äitiysloma. Jättitilaus. Muutoksen aikaansaanti. ERP-muutos. Projekti. Sairasloma. Uuden osaamisen tarve. Joustavuuden ja kustannustehokkuuden parantaminen. Asiakaspalvelun volyymivaihtelut.

        Työsuhde voidaan ulkoistaa tai henkilö voidaan rekrytoida suoraan asiakkaan palvelukseen. Vahva osaamisemme asiantuntijarekrytoinnissa varmistaa laadukkaat henkilöstövalinnat myös vakituisiin työsuhteisiin, esimerkiksi vaativiin asiantuntija- tai esimiestehtäviin.

         turvallisuus-01

         Turvallisuusalan osaamisemme

         StaffPointilta saat juuri oikeanlaiset turvallisuusalan ammattilaiset, tarvitset sitten järjestyksenvalvojan yksittäiseen tilaisuuteen tai koko tapahtuman turvallisuuspalvelut avaimet käteen -periaatteella. Turvallisuuspalveluitamme ovat mm. tapahtumaturvallisuus, järjestyksenvalvonta, vartiointi, aulapalvelut, asiantuntijapalvelut sekä turvallisuuskoulutukset.

         Vartiointi ja turvallisuustekniikka: StaffPoint Turvallisuuspalvelun vartiointipalvelut kattavat kaikki paikallisvartioinnin muodot. Nopea reagointimme ja kokenut työnjohto-organisaatio kykenee rakentamaan toimivan vartiointikonseptin vaikka viikonlopun aikana, jos tilanne niin edellyttää. Vartioinnin ja turvallisuustekniikan oikea yhdistelmä minimoi asiakkaan kustannukset turvallisuustason kärsimättä.

         Aulapalvelut / StaffPoint Receptionist: Ulkoista yrityksesi aulapalvelut StaffPointille. Aulahenkilöstömme on vartijakoulutettu ja heidän työasu on tyylikäs receptionist-asu. Osaava, kielitaitoinen ja turvallisuuskoulutettu aulahenkilö huolehtii vieraista kunnes isäntä heidät noutaa. Tehtäviin sisältyy usein tilavarauksia, tarjoilutilauksia, turvatekniikan hallintaa ja ylläpitoa, avainturvallisuutta sekä muita asiakasyrityksen määrittelemiä tehtäviä. Anna meidän huolehtia asiakkaidesi vierailun hoitamisesta tyylikkäästi ja edullisesti.

         Tapahtumaturvallisuus: Asiakkaallemme tapahtuma voi olla rutiininomainen tilaisuus tai ikimuistoinen juhla. Käsittelemme jokaisen toimeksiannon yksilöllisesti ja toteutamme turvallisuusasiat niin, ettei toimeksiantaja joudu niitä itse miettimään.Meillä on pitkä kokemus erilaisten tapahtumien turvallisuusasioiden toteuttamisesta, paikallisista tapahtumista kansainvälisiin juhlagaaloihin. Halutessasi saat kaikki turvallisuuteen liittyvät palvelut meiltä. Teemme turvallisuussuunnitelman tapahtumaan, huolehdimme järjestyksenvalvonnasta, paloturvallisuudesta ja ensi-avusta tapahtuman aikana. Meiltä saa tarvittaessa myös ulkoistetun turvallisuuspäällikön vastaamaan tapahtumasta.

         Järjestyksenvalvonta: Meiltä saat kokeneita järjestyksenvalvojia sekä tapahtumiin että ravintoloihin. Järjestyksenvalvojamme ovat ensiapu- ja alkusammutuskoulutettuja, sekä suorittaneet voimankäytön lisäkoulutukset. Toimitamme myös valmiita tiimejä (turvallisuuspäällikkö, esimiehet ja järjestyksenvalvojat) kaikkiin järjestyksenvalvontaa vaativiin tilaisuuksiin.

         Tarjoamme turvallisuuskoulutuksia juuri asiakkaamme tarpeiden mukaan. Valikoimaan kuuluvat yleiset turvallisuuskoulutukset sekä lisäksi alkusammutus- ja ensiapukoulutukset. Voimme räätälöidä juuri teille sopivan koulutusratkaisun.

         Ota yhteyttä:
         Pasi Kelander, Turvallisuuspäällikkö
         etunimi.sukunimi@staffpoint.fi
         044 786 6123