Siirry sisältöön

Spring House Oy – valtakunnallinen koulutus- ja valmennustalo

Päätehtävämme on sopivan työn ja tekijän kohtaamisen mahdollistaminen. Kaiken toimintamme pohjalla on sloganimme ”sydämellä huipulle”.

StaffPoint-konserniin kuuluva valmennusyhtiö Spring House valmentaa työnhakijoita työllistymään heille soveltuviin tehtäviin. Kohtaamme ja valmennamme vuosittain noin 20 000 työnhakijaa uudelle uralle. Valmennuksen jälkeen tai sen aikana asiakkaamme siirtyy yleensä suoraan työelämään tai ammatilliseen koulutukseen.

Olemme toteuttaneet työllistämispalveluita jo vuodesta 2002 lähtien. Lisäksi vuodesta 2021 alkaen Innomari Oy osana Spring Housea on keskittynyt ammatillisen kuntoutuksen palvelujen tuottamiseen.

Valmennuksemme

Tarjoamme valmennusta eri alojen osaajille ympäri Suomea. Palvelumme kattavat monipuolisesti erilaiset asiakaskohderyhmät, kuten nuoret, korkeakoulutetut, alanvaihtajat, työttömäksi jääneet, lomautetut, yli 50-vuotiaat, eri alojen asiantuntijat, maahanmuuttajat, pitkäaikaistyöttömät ja osatyökykyiset. Valmennusten kestot vaihtelevat päivistä kuukausiin ja ne toteutetaan sekä yksilö- että ryhmävalmennuksina.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Uravalmennus
  • Työnhakuvalmennus
  • Työhönvalmennus
  • Ammatilliset koulutukset
  • Ammatillinen kuntoutus
  • Yrittäjäkoulutukset
  • Kotoutumiskoulutukset
  • Työpaikkasuomi (yrityksille ja niiden ulkomaalaistaustaiselle henkilöstölle räätälöity kielikoulutus)
  • Muutosturva- ja henkilöstövalmennukset

Teemme tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja työnantajien kanssa varmistaaksemme parhaan mahdollisen tuen ja ohjauksen valmennettavillemme.

Valmentajamme

Meillä työskentelee valtakunnallisesti lähes 250 työelämän asiantuntijaa. Valmennus- ja ohjaustyön ammattilaista koostuvaan tiimiimme kuuluvat muun muassa työhönvalmentaja, uraohjaaja, opinto-ohjaaja, erityisopettaja, ammatinvalintapsykologi, työkykyasiantuntija, yrittäjyysasiantuntija, eri alojen ammatilliset opettajat, maahanmuuttajien työllistämisen asiantuntija, fysioterapeutti, sosiaalialan asiantuntija ja terveydenhoitaja. Kokoamme jokaiseen palveluun erikseen sopivan valmennustiimin.

Onko sinulla kysyttävää? Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse:
p. 09 726 2800
info(at)springhouse.fi