Siirry sisältöön

Rohkeutta uralla etenemiseen

Kun olet tukevasti työelämässä ja kyvyistäsi suorastaan kilpaillaan, saatat haluta työn, joka vastaa enemmän toiveitasi. Jos on vaihtoehtoja, valitse huolella. Uusi, vaativampi ura voi urjeta nykyisen työnantajan palveluksessa tai toisaalla. StaffPoint palvelee globaaleja markkinajohtajia, kasvavia pk-yrityksiä ja perinteikkäitä, paikallisia toimijoita. Kysy lisää työnantaja-asiakkaistamme. Meiltä saat myös intoa etenemiseen nykyisellä työnantajallasi.

Mikä on tilanteesi?

Työskenteletkö ammattilaisena alalla, jolla on akuutti tarve uusille työntekijöille? Esittelemme sinulle mielenkiintoisimmat uudet työmahdollisuudet, sinun ehdoillasi.

Mistä sen tietää, kun on valmis tavoittelemaan urahyppyä ylöspäin? Vastuullisempiin tehtäviin ja kenties esimieheksi? Headhunterimme Pasi Honkalahti kertoo.

Jos haluat hakea vaivattomasti ja vaivihkaa uutta ravintola-alan esihenkilötyötä, tämä on sinulle! Lue palvelusta lisää ja jätä CV:si hautumaan.

Kaipaavatko esimiestaitosi vahvistamista? Tarjoamme työyhteisön esimiestiimeille oivalluttavia valmennuksia. Vuorovaikutustaitosi, oman itsesi johtamistaidot sekä tiimisi motivointitaidot paranevat - pyydä meiltä lisätietoa!