Siirry sisältöön
Mitsubishi_Logisnext
Takaisin

Case Mitsubishi Logisnext Europe: Yhteistyön hedelmällisyys piilee yhdessä tekemisessä

Mitsubishi Logisnext Europen ja StaffPointin yhteistyö on kestänyt jo 12 vuotta. Vuosien aikana StaffPoint on avustanut Mitsubishia erityyppisissä henkilöstöratkaisuissa rekrytoinneista toimihenkilöpuolelle sekä tuotannon tehtäviin erinäisiin rooleihin.

Mitsubishi Logisnext Europe Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa korkean teknologian logistiikkaratkaisuja. Laaja tarjonta sisältää muun muassa trukkeja, automaatiojärjestelmiä ja niihin liittyviä erinäisiä ratkaisuja ja palveluita. Mitsubishi Logisnextillä on vakituisia työntekijöitä noin 250 henkilöä ja vuokratyöntekijöitä noin 80 henkilöä. Mitsubishin tehdas sijaitsee Järvenpäässä. .

Yhteistyön hedelmällisyys piilee yhdessä tekemisessä

Mitsubishi Logisnext Europe Oy:n ja StaffPointin yhteistyö on kestänyt jo 12 vuotta. Näiden vuosien aikana StaffPoint on avustanut Mitsubishia erityyppisissä henkilöstöratkaisuissa aina toimihenkilöpuolen rekrytoinneista erilaisten tuotannon tehtävien roolittamiseen.

Mitsubishin ja StaffPointin vuosien yhteistyö toimii, koska asioita tehdään yhdessä. Tästä myös Mitsubishi Logisnextin henkilöstöpäällikkö Kirsi Laurinen on yhtä mieltä.

– Yhteistyö StaffPointin kanssa on ollut oikein hyvää ja tiivistä. Nimenomaan yhteistyötä. Olemme miettineet yhdessä viikoittain, välillä päivittäinkin, ratkaisuja ongelmiin ja miten tavoitteisiin päästään.

Myös StaffPointin rekrytointikonsultti Anni Helanen jakaa Laurisen näkemykset.

– Olen nyt reilun vuoden työskennellyt Mitsubishi Logisnextin kanssa. Yhteistyömme on jättänyt minulle hyvin positiivisen kuvan. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja helppoa. Kommunikaatio on toiminut molemmin puolin hyvin. Olemme yhdessä pystyneet jouhevasti edistämään yhteisiä asioita.

Kaikki keinot käyttöön, jotta parhaat tulokset saavutetaan

StaffPointilla on laajat kontaktit ja isot verkostot, joiden kautta pystytään tarjoamaan palveluita ja vaivatonta yhteistyötä. StaffPoint on myös antanut kaiken osaamisensa Mitsubishi Logisnextin käyttöön, jotta parhaat tulokset voidaan saavuttaa.

StaffPointin rooli Mitsubishi-yhteistyössä onkin ollut toimia viime aikoina enemmän konsultin roolissa, eli tukea Mitsubishin omaa rekrytointia ja henkilöstöhallintaa. Lisäksi StaffPointin tehtävä on tuoda lisäarvoa ja näkemyksiä muista markkinan osa-alueista ja siitä, miten teollisuuteen haetaan henkilökuntaa ja miten rekrytointimarkkinointia tehdään nykyaikaisesti.

StaffPoint onkin auttanut Mitsubishia työvoimapulassa esimerkiksi erinäisten työvoimakoulutusten avulla, joiden kautta on löytynyt muun muassa loistavia teollisia pintakäsittelijöitä.

– Jos ajattelee StaffPointin roolia tässä kokonaisuudessamme, he hoitavat päällimmäisen henkilöstöhaastattelutarpeen kuvauksiemme perusteella. Sitä kautta säästämme aikaa ja keskitymme ydinbisnekseen, toteaa Mitsubishi Logisnextin tehdaspäällikkö Jyrki Ravantti.

Ja tämä nimenomaan on StaffPointin missio: hoitaa oma tontti HR-puolella niin hyvin, että asiakasyritykset voivat keskittyä rauhassa omaan ydinbisnekseensä!

Katso Case Mitsubishi Logisnext Europe ja muut mielenkiintoiset menestystarinat!

Katso videoita asiakascaseistamme

Case Mitsubishi Logisnext

Mitsubishi Logisnext Oy:n ja StaffPointin yhteistyö on kestänyt jo 12 vuotta. Vuosien aikana StaffPoint on avustanut Mitsubishia erityyppisissä henkilöstöratkaisuissa rekrytoinneista toimihenkilöpuolelle sekä tuotannon tehtäviin erinäisiin rooleihin.

Lisäksi StaffPointin tehtävä on tuoda lisäarvoa ja näkemyksiä muista markkinan osa-alueista ja siitä, miten teollisuuteen haetaan henkilökuntaa ja miten rekrytointimarkkinointia tehdään nykyaikaisesti.