Siirry sisältöön
Lumme Energia
Takaisin

Case Lumme Energia: Strategiajohtaja

"StaffPoint kuunteli meitä hyvin toiveissamme ja reagoi nopeasti kaikkiin pyyntöihimme. Pasi piti tiiminsä kanssa vauhdin kiitettävästi ja saimme tämän projektin maaliin suunnitellussa aikataulussa ja sen myötä jälleen erinomaisen tekijän joukkoihimme.”

Asiakas:

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliinTM eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.

Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton.

Toimeksianto:

Asiakas on toimialansa edelläkävijä rohkeudessa ja on nostanut nopeasti markkina-asemaansa. Alan vahva disruptio luo paljon mahdollisuuksia, joten yritys lähti vahvistamaan johtoryhmän osaamista uusilla kompetensseillä. Lähdimme hakemaan ammattilaista joka tuo määriteltyä osaamista mutta ennen kaikkea on myös oikea persoona yrityksen kulttuuriin.

Näin onnistuimme:

Profiilli oli hyvin mietitty, mutta haastoimme vielä asiakasta muutaman kriteerin suhteen. Prosessin läpivienti ja erityisesti ajoittaminen kesäkauden ympärille pohditutti hieman, mutta lähdimme rohkeasti liikkeelle ja onnistuimme ratkaisun suhteen. Pääsimme hyvissä asetelmissa prosessin ratkaisuvaiheisiin alkusyksystä ja ratkaisu löytyi sovitussa aikataulussa. Saimme erityisen paljon yhtiölle näkyvyyttä yhteisillä toimenpiteillä somessa ja edistimme employer branding – mielessä Lumme Energiaa osaajamarkkinassa. Erityisesti ilahdutti tämän kriittisen roolin suhteen organisaation sitouttaminen valintaprosessiin asiakkaan toimesta.

Asiakkaan kommentti:

"StaffPoint kuunteli meitä hyvin toiveissamme ja reagoi nopeasti kaikkiin pyyntöihimme. Pasi piti tiiminsä kanssa vauhdin kiitettävästi ja saimme tämän projektin maaliin suunnitellussa aikataulussa ja sen myötä jälleen erinomaisen tekijän joukkoihimme” - Tapo Lehtoranta

Haluatko nähdä lisää casejamme?

Katso videoita asiakascaseistamme ->