Siirry sisältöön
Rejlers
Takaisin

Case Rejlers: Toimialajohtaja, rakentaminen

"Staffpoint Executive - tiimillä on tekemisen meininki ja halu onnistua toimeksiannoissaan hyvin.”

Asiakas:

Rejlers on Pohjoismaiden suurimpia ja nopeimmin kasvavia teknisen alan asiantuntijaorganisaatioita. Suomen Rejlers on osa kansainvälistä Rejlers AB –yhtiötä. Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran asiakaskunnille. Rejlers osaa yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä kaikissa rakennetun ympäristön elinkaaren vaiheissa asiantuntijapalveluina, projektipalveluina ja jatkuvina palveluina. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2020 oli 87 MEUR ja työllistää noin 1 000 ammattilaista usealla eri paikkakunnalla Suomessa.

Toimeksianto:

Lähdimme hakemaan rakentamisen toimialajohtajaa, joka kykenee vauhdittamaan kaupallista menestystä. Haussa oli alan ammattilainen, jolla hyvät verkostot sekä erityisesti persoonana kyky rakentaa hyvää asiakaskokemusta ja henkilöstökokemusta. Rejlersin kulttuurin perusta on ”Home of Learning Minds” – visio.

Näin onnistuimme:

Haku kohdistui tarkkaan markkinasegmenttiin, jossa johtajamarkkina on rajattu. Haun onnistumisen edellytyksenä oli yhtiön tarina ja strategia. Ehdokkaita puhutteli selvästi Rejlersin toimitusjohtaja Mikko Vaahersalon johtajapersoona sekä tuore strategia. Tässä toteutui jälleen kerran se tosiasia, että hyvät johtajat haluavat edelleen kehittyä ja sitä kautta päästä työskentelemään johtajien kanssa, joilta voivat oppia lisää.

Asiakkaan kommentti:

”Päädyimme Staffpoint Executive Searchin kanssa yhteistyöhön tässä meille vaativassa position haussa, koska Staffpoint osoitti aidosti kiinnostuksensa tähän asiaan ja saimme todella nopealla aikataululla haun käyntiin. Sopivia kandidaatteja oli monta ja pääsimme sopimukseen nopeahkolla aikataululla.

Staffpoint Executive - tiimillä on tekemisen meininki ja halu onnistua toimeksiannoissaan hyvin.”