Siirry sisältöön
Case Validia
Takaisin

Case Validia: Uusi toimitusjohtaja

"StaffPoint Executive hoiti projektin sujuvasti ja korkealla ammattitaidolla. - - Tärkein tekijä suorahakukumppanissa on se, että konsultti ymmärtää aidosti millaiseen yritykseen, strategiseen vaiheeseen ja kulttuuriin avainhenkilöä ollaan rekrytoimassa, ja StaffPoint Executiven kanssa nämä toteutuivat."

Asiakas:

Validia Oy toteuttaa asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Toimeksianto:

Validian hallitus yhdessä omistajan kanssa siirsi katseensa eteenpäin kehittääkseen yhtiötä uuteen suuntaan. Yhtiön toimitusjohtaja oli aikaisemmin irtisanoutunut tehtävästään. Tämän myötä hallituksen uusi puheenjohtaja Kirsi-Marja Ura yhdessä hallituksen kanssa määritteli uuden toimitusjohtajan hakuprofiilin ja StaffPoint Executive lähti toteuttamaan toimeksiantoa.

Näin onnistuimme:

Prosessin läpivienti korona-ajassa onnistui hyvin. Saimme rakennettua hyvän ehdokasasetelman valintaryhmälle ja dialogi kärkiehdokkaiden kanssa sujui hienosti. Asiakkaan näkemys profiilista oli hyvin selkeä, mikä helpotti työtämme. Ammattimaisesti rakennettu hallitus oli myös merkittävä tekijä ehdokkaiden houkuttelussa. Haku osoitti sen, että kovan luokan ehdokkaille on tärkeää, että hallitus on kompetentti ja toimitusjohtaja saa siitä hyvän vastinparin yhtiön suunnan muuttamiseen.

Asiakkaan kommentti:

“StaffPoint Executive hoiti projektin sujuvasti ja korkealla ammattitaidolla: Projekti oli hyvin suunniteltu ja aikataulutettu ja, mikä tärkeintä, meidät pidettiin jatkuvasti ajan tasalla. Kaikista tärkein tekijä suorahakukumppanissa on se, että konsultti ymmärtää aidosti millaiseen yritykseen, strategiseen vaiheeseen ja kulttuuriin avainhenkilöä ollaan rekrytoimassa, ja StaffPoint Executiven kanssa nämä toteutuivat. Sain hakua hoitaneesta konsultti Pasi Honkalahdesta itselleni tärkeän sparrauskumppanin. Pasi ymmärsi aidosti Validian liiketoiminnan ja millaiseen vaiheeseen me toimitusjohtajan tarvitsemme.”

– Kirsi-Marja Ura, hallituksen puheenjohtaja

Lue lisää Validian uuden toimistusjohtajan nimityksestä Kauppalehden jutusta.