Siirry sisältöön
Case: Business Finland
Takaisin

Case Business Finland: Interim CFO

“Yhteistyö sujui hienosti ja saimme erittäin lyhyellä varoitusajalla asiantuntevan ja hyvän talousjohtajan."

Asiakas:

Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita sekä edistää matkailua ja investointeja Suomeen. Organisaatiossa työskentelee 600 asiantuntijaa 40 toimipisteessä maailmalla ja 16 toimipaikassa Suomessa. Business Finland on osa Team Finland -verkostoa.

Toimeksianto:

Asiakkaalla oli tarve saada nopealla aikataululla talousjohtaja (CFO) johtamaan ja koordinoimaan budjetin valmistelua. Tarve osui juuri budjetointikierroksen alkuvaiheeseen. Tärkeintä oli löytää osaava julkisen hallinnon talousjohtamisen kokemusta omaava henkilö, joka olisi saatavilla nopeasti ja käytettävissä tilanteen mukaan useaksi kuukaudeksi.

Näin onnistuimme:

Toimeksiannon saatuamme teimme nopeasti kartoituksen osaajapooliimme, laadimme lyhyen listan ja kontaktoimme ensimmäiset henkilöt. Konsultin tapaamisen ja briefin jälkeen toimitimme ensimmäisen ehdokkaan asiakkaan tavattavaksi 4 päivässä. Arvioimme, että henkilö täyttää interim-johtajalle asettamamme vaatimukset: vahva ammattiosaaminen, kyky rakentaa nopeasti luottamus asiakasorganisaation johtoon ja omaan tiimiin sekä toimeentarttuva asenne. Asiakas vakuuttui henkilöstä nopeasti, solmi konsulttisopimuksen, ja henkilö aloitti työskentelyn jo 3 päivän kuluttua.

Asiakkaan kommentti:

“Yhteistyö sujui hienosti ja saimme erittäin lyhyellä varoitusajalla asiantuntevan ja hyvän talousjohtajan. Yhteydenpito StaffPoint Executiven kanssa oli sujuvaa. Pidensimme alkuperäistä toimeksiantoa ja päädyimme lopulta rekrytoimaan henkilön määräaikaiseen palvelussuhteeseen.”

Haluatko nähdä lisää casejamme?

Katso videoita asiakascaseistamme ->