Siirry sisältöön
Pääomasijoittaja
Takaisin

Case Sponsor Capital: Talousjohtaja

"StaffPoint onnistui saamaan tavoitellut henkilöt kiinnostumaan tehtävästä ja osallistumaan haastatteluprosessiin. Asiakkaan kannalta toimeksianto eteni loppuun saakka erittäin sujuvasti."

Asiakas:

Sponsor Capital on suomalainen pääomasijoittaja, joka sijoittaa pieniin ja keskisuuriin yhtiöihin. Sponsorin sijoituskohteet ovat suomalaisia yhtiöitä, jotka toimivat kotimaassa tai ovat jo laajentuneet ulkomaille. Sponsor Capital sijoittaa omia ja sijoittajiensa varoja. Sijoittajat ovat pääasiassa suomalaisia instituutioita, joista suurimpana ryhmänä ovat eläkeyhtiöt. Sponsor Capital on kokonaan partneriensa omistama. Viides ja uusin rahasto aloittaa toimintansa vuonna 2021.

Toimeksianto:

Asiakkaalla oli kasvaneiden raportointivaatimusten takia tarve vahvistaa yhtiön talousosaamista. Vaatimukset raportoinnin sisällön ja laadun osalta kasvavat koko ajan ja sijoittajien kiinnostus muihin kuin taloudellisiin tietoihin (ESG) on kasvanut viime vuosina voimakkaasti.

Yhtiö oli päättänyt palkata talousjohtajan, joka vastaa Sponsor Capitalin hallinnointiyhtiöiden ja rahastojen ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta, hallinnoi sijoittajaraportointia ja kehittää raportointiin liittyviä prosesseja. Talousjohtajan tehtävä on uusi.

Näin onnistuimme:

Toimeksiannon saatuamme sovimme asiakkaan kanssa, että perinteisen suorahaun lisäksi ilmoitamme hausta myös julkisesti. Asiakkaan selkeä käsitys talousjohtajan toimenkuvasta asetti työllemme ja hakijoiden kanssa käydyille keskusteluille selkeän raamin. Työtehtävien realistinen kuvaaminen ja avoin keskustelu odotuksista antoi hakijoille todellisen kuvan tehtävästä.
Veimme toimeksiantoa eteenpäin viivyttelemättä hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Haastatteluista suurin osa toteutettiin Covid19-pandemian asettamien rajoitteiden takia onnistuneesti Teamsissa.

Asiakkaan kommentti:

”StaffPoint Executive onnistui identifioimaan relevantteja kandidaatteja ja ennen kaikkea kuvaamaan tehtävän pääsisällön ja vaatimukset totuudenmukaisesti kandidaateille. StaffPoint Executive onnistui saamaan tavoitellut henkilöt kiinnostumaan tehtävästä ja osallistumaan haastatteluprosessiin. Asiakkaan kannalta toimeksianto eteni loppuun saakka erittäin sujuvasti, kun osapuolten odotukset tarjolla olevasta roolista olivat ensimmäisistä keskusteluista saakka hyvin yhdenmukaiset.”

Haluatko nähdä lisää casejamme?

Katso videoita asiakascaseistamme ->