Siirry sisältöön
laaketeollisuus
Takaisin

StaffPoint – lääke- ja terveysteknologia-alan vahva HR-kumppani

Viime vuosina tutkiva lääke- ja terveysteknologia-ala on noussut merkittäväksi tekijäksi suomalaisessa yhteiskunnassa. Se on tuonut mukanaan paitsi työpaikkoja, vientituloja ja myös arvonlisän kasvua. Sillä on myös suora vaikutus terveydenhuoltojärjestelmän kehittämiseen ja yksilöiden hyvinvointiin. Alan nousun taustalla on monia tekijöitä, joista merkittävimpiä ovat olleet määrätietoiset satsaukset bioteknologiaan vuosituhannen vaihteessa.

StaffPointilla on pitkäaikainen kokemus lääke- ja terveysteknologia-alan HR-kumppanina. Haluamme olla osaltamme mukana kehittämässä ja viemässä suomalaisten hyvinvointia eteenpäin tarjoamalla erikoistuneita rekrytointi- ja henkilöstöratkaisuja alan yrityksille.

Lääke- ja terveysteknologia-ala on dynaaminen ja kilpailtu ympäristö, joka vaatii jatkuvaa innovointia ja huippuluokan osaamista. Menestys riippuu pitkälti kyvystäsi houkutella, rekrytoida ja pitää alan parhaat osaajat.

Vahvin toimija alalla

Pitkäaikainen kokemus useiden suomalaisten ja kansainvälisten lääke- ja terveysteknologiayritysten HR-kumppanina luo vankan pohjan tuottavalle yhteistyölle. Osaamme tarjota ja tuottaa alalle tehokkaita HR-ratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi joustavasti ja kannattavasti.

Haastava ehdokasmarkkina: Kilpailu parhaista osaajista on kovaa, ja alan profiilit voivat olla erittäin spesifisiä. StaffPointilla on osaaminen, kokemus ja verkostot oikeiden osaajien löytämiseen

Sääntelyvaatimukset: Lääketeollisuudessa on tiukkoja sääntelyvaatimuksia, jotka on otettava huomioon rekrytointiprosessissa. Kokemuksemme tuo varmuutta ja tehokkuutta rekrytointiprosesseihin.

Nopeasti kehittyvä ala: Lääketieteelliset innovaatiot ja teknologiat kehittyvät jatkuvasti. Tehtäväkuvat ja kompetenssitarpeet muuttuvat nyt ja tulevaisuudessa alalla hyvinkin nopeasti. Vahvuutemme on tunnistaa tarvittava osaaminen.

"StaffPointin menestys lääke- ja terveysteknologian henkilöstöalan kumppanina perustuu alan tehtävissä vaadittavien erityispiirteiden tuntemiseen ja rakentamaamme laajaan hakija- ja työntekijäverkostoon. Olen ylpeä saamastamme palautteesta, jonka mukaan olemme vahvin toimija alalla. Iso kiitos asiakkaillemme luottamuksesta ja tiimillemme laadukkaasta osaamisesta", kertoo StaffPoint Professionalsin toimialajohtaja Minna Arneal .

StaffPoint tarjoaa räätälöityjä HR-ratkaisuja

Palvelemme lääke- ja terveysteknologiayrityksiä kaikilla rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon tasoilla. Laajan verkostomme, tehokkaiden rekrytointistrategioiden ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen avulla autamme alan yrityksiä:

Löytämään ja rekrytoimaan parhaat osaajat:

  • Asiantuntijoista esihenkilöihin ja valmistustyöntekijöistä logistiikkaosaajiin

Vähentämään esihenkilöiden työkuormaa:

  • Tehostamme rekrytointiprosesseja ja tarjoamme osaamisen kehittämismahdollisuuksia, jotta esihenkilöille jää enemmän aikaa keskittyä strategisiin tehtäviin

Kehittämään johtoryhmää:

  • Räätälöityjen koulutus- ja kehitysohjelmien avulla johtoryhmän jäsenet saavat tarvitsemansa taidot ja tiedot menestyäkseen muuttuvassa HR-ympäristössä.

Esimerkkejä alan menestystarinoista:

Palveluvalikoimamme alan tarpeisiin on monipuolinen tarjoten kaivattua joustoa. StaffPoint Professionals on auttanut useita vuosia lääkealan asiakkaitaan tarjoamalla henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja mm. tuotannon työntekijöiden osaajapulaan.

Olemme lisäksi löytäneet ja rekrytoineet esimerkiksi globaalille lääkealan asiakasyrityksellemme osaajat niin pääkonttorin asiantuntija- ja toimihenkilörooleihin kuin valmistustyöntekijöitä tuotantolaitoksiin.

Yhteistyöhömme kuuluvat myös suorahaun (monikanavainen ja hiljainen) sekä rekrytointimarkkinoinnin palvelut esimerkiksi seuraaviin osaajakategorioihin:

  • Asiantuntijarekrytoinnit (esim. Quality, Lab)
  • Pääkonttoritoiminnot (HR, Legal, Markkinointi, Finance, Sales)
  • Insinöörirekrytoinnit (esim. Radiologia)
  • Työnjohtajarekrytoinnit
  • Lääketieteenalan erityisasiantuntijat
  • Valmistustyöntekijät (puhdastila)

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja keskustellaan, kuinka voimme auttaa yritystäsi saavuttamaan rekrytointitavoitteesi.