Siirry sisältöön

Kansainväliset palvelut

Laaja valikoima kansainvälisiä osaajaratkaisuja

Kun haluat tehdä kansainvälisestä rekrytoinnistasi tai henkilöstön hankinnasta tehokasta ja helppoa, StaffPointin kansainväliset asiantuntijat tarjoavat sinulle oikeat ratkaisut. Laaja palveluvalikoimamme auttaa sinua rakentamaan kansainvälisemmän tiimin Suomeen, tai vaihtoehtoisesti ulkoistamaan tai vuokraamaan etänä kansainvälisten verkostojemme kautta. Voit luottaa laajaan osaamiseemme, kun haluat rekrytoida päteviä ja monikielisiä osaajia eettisesti ja turvallisesti. Yhdistämme oikeat ehdokkaat yritykseesi ja huolehdimme kokonaisuudesta, jotta sinun ei tarvitse.

Kasvata liiketoimintaasi paikallisesti

StaffPointin kansainväliset palvelut keskittyvät yhdistämään osaavat kansainväliset ammattilaiset yrityksesi tarpeisiin Suomessa kaikilla toimialoilla. Autamme sinua arvioimaan tarpeitasi ja tuemme sinua ja yritystäsi kehittymään kansainväliseksi tiimiksi kotikentällä. Voit valita laajasta lahjakkaiden ulkomaisten hakijoiden tai kansainvälisten työnhakijoiden verkostostamme osaajia Suomessa. Olemme sitoutuneet luomaan eettisiä ja kestäviä ratkaisuja Suomen työmarkkinoiden vaatimuksiin.

Valitsemalla StaffPointin henkilöstöpalvelut, saat ahkeria ja luotettavia kansainvälisiä työntekijöitä ja me pidämme huolen työnantajavastuista ja hallinnollisista tehtävistä.
Kun haluat rekrytoida kansainvälisiä asiantuntijoita suoraan, tarjoamme sinulle asiantuntemuksemme rekrytoinnin ja työntekijän siirtymisen eettiseen ja tehokkaaseen hoitamiseen.

Kansainvälisten ja globaalien yritysten neuvonantaja ja HR-kumppani Suomessa

Randstad on maailman suurin HR-alan yritys ja se on suurien ja globaalien asiakkaiden suosikkikumppani. Randstad auttaa yli kahta miljoonaa ihmistä löytämään työpaikan lähes 40 eri osaajamarkkinalla maailmanlaajuisesti ja neuvoo yli 230 000 asiakasta heidän HR-tarpeissaan. StaffPoint on Randstadin edustaja Suomessa ja yhteistyömme on ollut aktiivista jo vuodesta 2016 lähtien.

StaffPoint on kumppani useille kansainvälisille ja kansainvälisille työnantajille Suomessa, kun he tarvitsevat paikallista HR-neuvonantajaa ja/tai etsivät paikallista osaamista. Yrityksille, jotka tarvitsevat taitavaa ja osaavaa kumppania, tarjoamme HR-ratkaisuja, joilla varmistetaan, että oikea osaaminen tulee luoksesi myös Suomessa. Palvelumme ja HR-ratkaisumme vaihtelevat tilapäistyövoimaratkaisuista ammattilaisrekrytointiin, vakinaisista sijoituksiin. Lisäksi tarjoamme myös palkanlaskentapalveluita yrityksille, jotka haluavat luoda ja vakiinnuttaa jalanjälkiään Suomessa sekä kokonaisvaltaisia ulkoistamisratkaisuja, kuten esimerkiksi rekrytointien ulkoistaminen, joka tarjoaa linkin Randstadin HR-ratkaisuihin ja yhdistää StaffPointin globaalien kykyjen kanssa.

Lisätietoja kansainvälisille ja globaaleille yrityksille - Ota yhteyttä: Nina Antink, kansainvälisten asiakkuuksien johtaja

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kv-aiheisista artikkeleista

NL_Acoustics_image
Asiakascaset
20.2.2023 - Nina Antink

Case NL Acoustics: Kv-rekrytointi

Suomessa asuvien kansainvälisten osaajien löytäminen ja rekrytointi – miten rekrytoimme kv-osaajia asiakkaamme NL Acousticsin kansainvälisen myynnin tehtäviin.

Lue lisää
Työstä turvaa -hanke rekrytapahtumissa
 
6.10.2022 - Teea Hurme-Rintala

Työstä turvaa -pilottivaihe rakensi uutta

Työstä turvaa -hanke löysi väylän työllistää ukrainalaisia

Lue lisää
Janne Kostamo
Työelämä tänään ja huomenna
8.9.2023 - Leeni Kaskela

Satsaus kv-osaajiin kannattaa

Lapland Hotelsin keittiömestari Janne Kostamo on kuitenkin keksinyt, kuinka osaajapulaa saadaan paikattua tehokkaasti hyödyntämällä Suomessa asuvia kv-osaajia.

Lue lisää