Siirry sisältöön
Leena Salo
Takaisin

Interim-osaaja johdon apuna kriisitilanteessa

Kriisitilanteessa organisaation kyky ja johtamisen taidot punnitaan. Tilanne on monelle erittäin haastava, joskin riittävän nopealla ja oikein ajoitetulla muutosjohtamisella moni yritys voi selvitä tilanteesta voittajana.

Meidän kaikkien työolosuhteet ovat muuttuneet ennen näkemättömällä tavalla viimeisen kuukauden aikana. Monet yritykset, niin pienet kuin suuret, ovat vaikeuksissa. Voittajat ovat harvassa.

Useissa yrityksissä joudutaan miettimään toiminnan sopeuttamista ja kassan riittävyyttä: riittävätkö rahat laskujen, palkkojen ja korkojen maksamiseen ja lainan lyhennyksiin.

Kuluvasta vuodesta muodostuu monelle välivuosi. Sovitut strategiset tavoitteet vuoden osalta voidaan jo nyt tässä vaiheessa monen yrityksen osalta siirtää eteenpäin.

Tässä hetkessä on hyvä pysähtyä miettimään myös sitä, olisiko nyt ”se oikea aika” laittaa yhtiön tietyt perusasiat kuntoon ja investoida tulevaan.

Interim-osaajat – kokeneet eri alojen ammattilaiset – tarjoavat osaamistaan ja tukevat organisaatioita uuden tilanteen edessä.

Yhteiskunnan koronakriisiin tarjoamilla avustuksilla ja liiketoiminnan kehitysrahoituspaketeilla on mahdollista rahoittaa myös projekteihin liittyviä asiantuntijoiden kustannuksia. Miksi et siis hyödyntäisi helposti saatavilla olevaa erikoisosaamista poikkeuksellisen tilanteen tuomien haasteiden edessä?

Meillä StaffPoint Executivessa on vahvaa käytännön osaamista muutosjohtamisesta ja erittäin laaja osaavien interim-ammattilaisten verkosto. Pystymme tarjoamaan joustavia sopimuksia ilman pitkiä sitoutumisia.

Interim-osaaja pystyy ja osaa ottaa tehtävät haltuun myös etänä. Tästä meillä on kokemusta myös käytännössä. Asiakkaalle keskellä koronakriisiä välittämämme interim-osaaja otti tehtävän haltuun kotitoimistoltaan ja opetteli jopa uuden järjestelmän käytön täysin etänä.

Miksi siis siirtää asioita ja ratkaisuja eteenpäin? Aika tuo yleensä vain lisää haasteita.

Ole yhteydessä, niin ideoidaan yhdessä lisää ja varmistetaan, että yhtiösi kivijalka on kunnossa ja, että yhtiösi on valmis jatkamaan liiketoimintaansa normaalisti heti poikkeusolojen jälkeen!