Siirry sisältöön
Staffpoint mukana PRO-gaalassa
Takaisin

PRO-gaala yllättää kerta toisensa jälkeen

StaffPoint valmistautuu tulevaan alan kohokohtaan, PRO-gaalaan, jo usean vuoden kokemuksella. Finalistit on julkistettu ja kaikki osapuolet valmistautuvat täyttä vauhtia ja innolla tammikuun lopussa järjestettävään juhlaan.

StaffPoint on valtakunnallisena henkilöstöpalvelualan yrityksenä ollut usean vuoden ajan kumppanina PRO-gaalassa. Tapahtumaan valmistautuminen alkaa jo syyskuun alussa. Taitavat tekijät mahdollistavat muiden ravintola-alan ammattilaisten juhlavan gaalaillallisen.

Näyttävä tapahtuma kokoaa tekijänsä

On ihana huomata, kuinka samat työntekijät tahtovat osallistua gaalaillan rakentamiseen vuosi toisensa jälkeen! Moni aloittaa soittelun tapahtuman perään jo hyvissä ajoin, mikä kertoo siitä, että alan tekijöiden keskuudessa tapahtumassa halutaan olla mukana. Miksi näin? Siksi, että tapahtuma on työntekijälle näytön paikka, oman alan parhaimmiston joukossa. Juhlava monen ruokalajin illallinen on loistava tilaisuus esitellä taitojaan. Ne, ketkä eivät ole aikaisemmin tehneet vastaavaa, perehdytetään kyllä kunnolla. StaffPointilta on mukana 50 ammattilaista.

PRO-gaalaa rakennetaan suurella sydämellä, kaiken pitää on täydellistä. Ilta on finalisteille tärkeä ja sitä haluan kunnioittaa, samoin kuin vieraille – yli 600 henkilölle, jotka ovat tulleet juhlistamaan näyttävästi alan parhaimmistoa.

Olen pyörinyt PRO-gaalan kulisseissa jo viisi vuotta ja aina on yhtä hienoa olla mukana. Olen alusta loppuun asti tekijöiden mukana valmistelussa ja vielä muutama tunti ennen h-hetkeä asiakkaan tekemässä viime hetken briiffauksessa. Silti, kun astun sisään gaalailtaan vieraan roolissa, lopputulos on joka vuosi sävähdyttävä ja jännittävä. Gaalassa on aina luvassa jotain uutta ja yllätyksellistä.

Uutta juhlatunnelmaa Finlandia-talolla

PRO-gaala on järjestetty vuodesta 2002. Gaala nähtiin ensimmäistä kertaa Finlandia-talolla 2012, mutta viimeiset neljä vuotta gaalaillallinen on nautittu Wanhassa Satamassa. Tulevassa gaalassa palataan takaisin Töölönlahden maisemiin. Finlandia-talo on yhteistyökumppanimme pitkältä ajalta ja on mukava tehdä jälleen yhdessä gaalaa myös tässä ympäristössä.

Opettaja-sarjan sponsorointi on sydämen asia

Yksi erityispiirre osallistumisessamme PRO-gaalaan on kilpailusarjan sponsorointi. Arvostamme alan koulutusta ja teemme paljon oppilaitosyhteistyötä, joten Opettaja-sarjan sponsorointi on meille sydämen asia. Meillä on myös oma StaffCarte-valmennus, jolla tuemme osaajien löytämistä alalle. StaffPointilla on suuri kunnia olla mukana juhlimassa alan pro-tekijöitä sekä nostamassa alamme arvostusta!

Järjestelyt ovat täydessä vauhdissa, pysykää kuulolla!

Mirkku Jokinen
Asiakkuuspäällikkö

Kirjoitus on alunperin julkaistu 4.12.2019 aromilehti.fi blogipalstalla.