Siirry sisältöön
DNA tule myyntineuvottelijaksi
Takaisin

5 syytä, miksi tehdä myyntityötä DNA:n myyntineuvottelijana

Oletko myynninosaaja etsimässä uusia haasteita? Haluatko elämääsi joustavuutta sekä helpotusta vapaa-ajan ja työn tasapainottamiseen? Miltä kuulostaisi haastaa itseäsi uudella tavalla ja kokea myynnin onnistumisia kannustavalla palkkausmallilla, säännöllisillä työajoilla sekä ilman matkustelua? DNA:n myyntineuvottelijan tehtävissä kaikki tämä on mahdollista ja enemmänkin.

1. Laajenna osaamistasi ja haasta itseäsi uudella tavalla

Vaikka sinulla voi olla vankka kokemus myyntialalta, puhelimitse myyntineuvottelijana työskentely tarjoaa mahdollisuuden uudenlaiseen tapaan haastaa itseäsi ja laajentaa osaamistasi. Tulet mm. oppimaan uusia viestintä-, kuuntelu- sekä neuvottelutaitoja, jotka parantavat myyntiosaamistasi.

2. Parempi työelämän tasapaino

Myyntineuvottelijamme tekevät pääsääntöisesti kuuden tunnin työpäiviä, joten päivääsi jää enemmän aikaa perheelle ja harrastuksille. Et myöskään joudu varaamaan aikaasi vaihteleviin työmatkoihin ja voit nauttia säännönmukaisemmasta, ennustettavasta työajasta.

3. Kannustava provisiomalli antaa mahdollisuuden huippupalkkaan

Kuten rehellisiin myyntitehtäviin yleensäkin kuuluu, muodostuu DNA:n myyntineuvottelijankin palkkaus pohjapalkasta sekä kannustavasta provisiomallista, jonka myötä vaikutat omalla onnistumisellasi suoraan omaan ansaintatasoosi, jossa ei ole ylärajaa. Tällä hetkellä myyntineuvottelijoidemme keskimääräinen tuntipalkka on reilu 20 € tunnissa, mutta työssään tuloksekkaimmat henkilöt tekevät paljon isompaakin tiliä.

4. Loistavat urakehitysmahdollisuudet

DNA:lla on loistavat urakehitysmahdollisuudet. Isossa organisaatiossa tulee jatkuvasti eteen mitä moninaisempia työmahdollisuuksia aina ulkomaille asti. DNA:lla työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea ja yhtiö on osa kansainvälistä Telenor Groupia, jolla on useita toimipisteitä Pohjoismaissa ja Aasiassa.

5. Jatkuva myynnin kehittäminen ja valmentaminen

DNA panostaa jatkuvaan myynnin kehittämiseen ja valmentamiseen. Esimerkiksi heti DNA-uran alkutaipaleella ainutlaatuinen Uuden myyjän polku -perehdytysohjelma antaa sinulle loistavan startin etämyynnin taitojen haltuun ottamiselle sekä syventämiselle.

Kiinnostuitko?

Lue lisää myyntineuvottelijan tehtävästä ja laita meille hakemuksesi. Se on ensimmäinen askel kohti tasapainoista elämää, jossa voit panostaa sinulle tärkeisiin asioihin samalla kun annat myyntitaitojesi loistaa ja kehittyä.

Vakuutuitko? DNA hakee nytkin myyntineuvottelijoita ympäri Suomea. Käy lukemassa lisää työtehtävästä ja astu tasapainoisemman elämän polulle!

Tutustu myös muihin avoimiin myynnin ja kaupan alan tehtäviin.