Siirry sisältöön
Nyrkit2
Takaisin

Sujuvasti soteen -valmennuksen toinen hakukierros on alkanut!

Logokoonti, Euroopan unioni, Vipuvoimaa EU:lta, SASKY, TAMK, Spring House

Sujuvasti Soteen -valmennus tarjoaa Pirkanmaalla asuville maahanmuuttajalle mahdollisuuden tutustua sosiaali- ja terveysalaan ja opiskella sairaanhoitajakoulutuksen alkuvaiheen opintoja. Valmennukseen kuuluu työharjoittelua, hoitotyön opintoja, suomen kielen opintoja sekä ura- ja opinto-ohjausta.

Valmennukseen voi hakea ilman sote-alan kokemusta tai koulutusta, mutta valmennus soveltuu myös sellaiselle henkilölle, jolla on jo esimerkiksi alan tutkinto suoritettuna (esim. ulkomailla tai Suomessa suoritettu sairaanhoitajan tutkinto).

Ensimmäinen ryhmä aloitti 29.8.2022. Lue ensimmäisen ryhmän aloitustunnelmista täältä:

Toinen ryhmä alkaa 16.1.2023. Hakuaika on 1.10-28.11.2022, valintakoe 30.11.2022. Valmennuksen hakulomake ja lisätiedot: https://projects.tuni.fi/sujuvastisoteen/hae-mukaan-valmennukseen/

Tietoja hankkeesta

Spring House Oy on mukana toteuttamassa ”Vikkelästi töihin” ESR-hanketta 1.11.2021–31.8.2023. Hankkeen avulla tehostetaan huonossa työmarkkina-asemassa olevien maahanmuuttajien koulutus- ja työllistymispalveluita. Lisäksi hankkeessa vahvistetaan työvoiman saatavuutta sosiaali- ja terveydenhuollossa, sillä pandemia on entisestään pahentanut alan työvoimapulaa ja koetellut työntekijöiden jaksamista. Kolmanneksi hanke tukee maahanmuuttajien kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan tunnistamalla ja tunnustamalla maahanmuuttajien lähtömaassa hankkima koulutus ja osaaminen sekä heidän yksilölliset tarpeensa.

Tampereen Ammattikorkeakoulu TAMK (päätoteuttaja) ja Sasky koulutuskuntayhtymä (osatoteuttaja) vastaavat hankkeen Sujuvasti soteen- valmennuksen hoitotyön opetuksesta.

31.10.2022