Siirry sisältöön

Asiantuntija- ja esimiesrekrytoinnit

Vuosittain StaffPoint rekrytoi asiakkailleen myös satoja asiantuntijoita ja esimiehiä. Tunnemme perinpohjaisesti myös asiantuntijarekrytoinnin lähtökohdat. Tiedämme, millaista prosessia pitkälle koulutettujen ja työelämässä jo esimiestasolle edenneiden osaajien rekrytointi edellyttää.

Haastavissa profiileissa määrittelemme hakukriteerit yhdessä asiakkaamme kanssa. Profiloimme sen pohjalta argumentit ja kanavat, joissa haluttujen osaajien huomio herätetään. Hoidamme rekrytointiprosessin vaihe vaiheelta laadukkaasti ja läpinäkyvästi. Usein erittäin kysytyn asiantuntijan rekrytointiin on käytettävä ns. hybridihaun keinoja, joissa hakua tehdään sekä julkisesti että suorahaun keinoin.

Oikeiden asiantuntijoiden löytäminen kysyy ammattitaitoista profiilin määrittelyä, vakuuttavaa houkuttelua, hallittua rekrytointiprosessia ja laadukkaasti toteutettua henkilöarviointia. Mitä vaikeammasta profiilista on kyse, sen räätälöidympiä keinoja tarvitaan. StaffPointille vaativakin rekrytointitoimeksianto on Can Do.

Haluatko lisätietoa tästä palvelusta? Jätä yhteydenottopyyntö - kuulet meistä pian!