Siirry sisältöön

Asiantuntija- ja esihenkilörekrytoinnit

Rekrytoinnilla on suora positiivinen vaikutus yrityksen liiketoimintaan. Oikeilla asiantuntijavalinnoilla sekä oikea-aikaisilla rekrytoinneilla varmistetaan tavoitteiden täyttyminen.

Vuosittain StaffPoint rekrytoi asiakkailleen satoja asiantuntijoita ja esihenkilöitä. Tunnemme perinpohjaisesti asiantuntijarekrytoinnin lähtökohdat. Tiedämme, millaista prosessia koulutettujen ja työelämässä jo esihenkilötasolle edenneiden osaajien rekrytointi edellyttää.

Oli sitten kyseessä myynnin ammattilaisen, kovan luokan digiosaajan tai toimitusjohtajan rekrytointiprosessi, kysyy sopivan asiantuntijan löytäminen ammattitaitoista profiilin määrittelyä, vakuuttavaa ja hallittua rekrytointiprosessia sekä laadukkaasti toteutettua henkilöarviointia. Hoidamme rekrytointiprosessin vaihe vaiheelta laadukkaasti ja läpinäkyvästi. Usein erittäin kysytyn asiantuntijan rekrytointiin on käytettävä ns. hybridihaun keinoja, joissa hakua tehdään sekä julkisesti että suorahaun keinoin.

Ratkaisemme monimutkaisiakin työelämän haasteita – ja teemme sen taidolla. Yritysasiakkaistamme 90,2 % (2022) oli valmiita suosittelemaan meitä.

StaffPoint-konsernissa asiantuntija- ja esihenkilörekrytointeihin löytyy osaamista, näkemystä ja kokemusta StaffPoint Professionals, StaffPoint Executive ja Henrico Digital -tiimeistä.

professionals-logo

StaffPoint Professionals

StaffPoint Professionals on erikoistunut toimihenkilöiden ja asiantuntijoiden rekrytointipalveluihin. Tiimin avulla onnistuvat myös henkilöarvioinnit, freelancerit ja henkilöstövuokrauspalvelut.

Asiakkaitamme ovat niin eri aloilla toimivat yritykset kuin julkishallinnon organisaatiotkin. Haemme heille asiantuntijoita eri toimintoihin mm. Taloushallinto ja rahoitus; Insinöörit ja teknologia, ICT tuki ja asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi sekä HR.

Lue lisää täältä

Avoimet työpaikkamme löydät täältä

Haemme juuri nyt asiantuntijoita mm. näille asiakkaillemme:
prof2

    Exe-logo

    StaffPoint Executive

    StaffPoint Executive on erikoistunut johdon suorahakuun sekä Interim Management -palveluihin. Tiimin asiantuntijat auttavat asiakkaitaan edistämään strategian toimeenpanoa ja tulevaisuuden menestystä kriittisillä rekrytoinneilla, johtaja-arvioinneilla, tilapäisillä johtaja- ja osaajaratkaisuilla, hallituksen vahvistamisella sekä organisaation kompetenssien ja johtamisen analyyseillä.

    Lue lisää StaffPoint Executiven palveluista

    Lue lisää kuinka Executive on tukenut palveluillaan asiakkaidensa menestystä: Case Studies