Siirry sisältöön

ASKEL- valmennuspalvelu kaupan alalta irtisanotuille EGR-tuetuille työnhakijoille

Otetaan yhdessä urapolkusi seuraava Askel!
Askel-palvelu on suunnattu kaupan alalta irtisanotuille EGR-tuetuille työnhakijoille. Spring House toteuttaa palvelua Kainuussa, Lapissa, Pohjanmaalla sekä Pohjois- ja Etelä-Pohjanmaalla. Palvelu toteutetaan yhteistyössä TE-palvelujen ja ELY-keskuksen kanssa Euroopan globalisaatiorahaston (EGR) osarahoittamana.

Luota draiviimme ja tule onnistumaan! Mitä saat meiltä:

  • Askel on henkilökohtaista ja omaan tarpeeseen räätälöityä valmennusta ja tukea työnhakuun. Saat oman valmentajan, jonka kanssa teette alkukartoituksen ja sovitte valmennuksen toimintatavoista. Ohjausta on tarjolla henkilökohtaisten tapaamisten muodossa kasvotusten, puhelimitse, Skypellä ja s-postitse toiveidesi mukaan. Tämän lisäksi olet tervetullut ryhmämuotoisiin tapaamisiin, joissa voit vaihtaa ajatuksia toisten osallistujien kanssa.
  • Käytössäsi on myös verkkoympäristömme, jossa on ajankohtaista työnhakumateriaalia sekä itsenäisiä tehtäviä ja webinaareja.
  • Laadit yhteistyössä valmentajasi kanssa eri sisällöistä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden, jolla voimme parhaiten tukea seuraavan työpaikan löytymistä. Valmennukseen voi kuulua muun muassa työnhakuasiakirjojen sparraus, sopivien työpaikkojen kartoittaminen, oman osaamisen tehokas markkinointi työnantajille, eri työnhaun kanavat ja taktiikat jne. sen mukaan, mitkä työnhaulliset asiat kaipaavat mielestäsi eniten aikaa.
  • Huomioimme valmennuksessa kaiken työnhakuun jo aiemmin tekemäsi ja jatkamme siitä yhdessä eteenpäin ottamaan seuraavaa askelta.
  • Urapolkusi seuraava askel voi löytyä työmarkkinoilta, koulutuksesta tai oman yritysidean muodossa joko omalta alaltasi tai kokonaan uudelta toimialalta, jolla osaamisesi pääsee loistamaan.
  • Lisäksi – halutessasi – olet osa henkilöstöyhtiömme StaffPointin työnvälitystoimintaa ja mukana ehdokkaana, mikäli osaamisellesi sopivia paikkoja on auki sinä aikana, jolloin osallistut palveluun.

Palvelu kestää enintään 6 kuukautta. Tuloksia voi syntyä jo huomattavasti nopeamminkin.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot
Sovi palveluun osallistumisesta oman TE-toimistosi kanssa ja kysy lisää omalta EGR-asiantuntijalta.

Valtakunnallinen TE-toimiston vaihde:
suomeksi: 0295 025 500
ruotsiksi: 0295 025 510

Kainuu
Puh. 0295 039 094

Lappi
Puh. 0295 039 669 (kello 9–13)

Pohjanmaa
Puh. 029 505 6120

Pohjois-Pohjanmaa
Puh. 0295 056 519

Etelä-Pohjanmaa
Puh. 0295 046 601

Katso Askel-palvelun esittelyvideo

.

Askel-palvelun esite tästä.

logokoonti sivulle