Siirry sisältöön

Hotelli- ja ravintola-ala

StaffPoint on yksi suurimmista hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisia työllistävistä henkilöstöpalveluyrityksistä ja myös alan merkittävä perehdyttäjä ja kouluttaja. Toimitamme osaajat valtakunnallisesti niin suurille ketjuille kuin yksittäisille alan yrityksille.

96 %

Asiakkaistamme suosittelee

NOPEA REAGOINTI

Vahvuutemme

92 %

Työntekijöistämme suosittelee

Toimipisteet-horeca

Yrittäjä, etsitkö työntekijöitä?

Henkilöstövuokraus mahdollistaa uuden työntekijän rekrytoinnin, kun yritys ei voi ottaa työntekijää omille palkkalistoilleen, mutta tarvitsee lisää työvoimaa. Me hoidamme puolestasi työnantajavelvoitteet, jolloin sinä voit keskittyä ydintoimintaasi. Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja pidämme hyvää huolta tekijöistämme.

Kun saamme yritykseltäsi toimeksiannon, ravintolastasi kiinnostuneet tekijät hakevat mahdollisuutta tehdä töitä juuri sinun yrityksellesi, riippuen etsitkö keikkatekijää, määräaikaista tai vakituista tekijää. Työsopimus tehdään StaffPointin kanssa. Tekijämme saavat itse valita missä työskentelevät ja bookingjärjestelmämme varmistaa, että vapaat vuorosi tavoittavat heidät.

Useat vuokrahenkilöstöstämme tekevät töitä yhdelle tai useammalle työnantajalle.

Tässä palvelumme tukemaan liiketoimintaasi:

 1. Henkilöstövuokraus
 2. Rekrytointipalvelut
 3. Asiantuntija- ja konsultointipalvelut
 4. HR-prosessit ja työkalut

Ole yhteydessä ja kerromme lisää! Yhteystietomme löydät tästä alta.

  Asiakkaita ja yhteistyötä

  leijona yläbanneri
  Asiakascaset
  1.10.2020 -

  Leijona Catering Oy & StaffPoint

  Blogissa Leijona Catering Oy:n liiketoimintajohtaja Petri Hoffren kertoo ajatuksiaan toimivasta valtakunnallisesta kumppanuudesta StaffPointin kanssa.

  Lue lisää
  Janne Kostamo
  Työelämä tänään ja huomenna
  8.9.2023 - Leeni Kaskela

  Satsaus kv-osaajiin kannattaa

  Lapland Hotelsin keittiömestari Janne Kostamo on kuitenkin keksinyt, kuinka osaajapulaa saadaan paikattua tehokkaasti hyödyntämällä Suomessa asuvia kv-osaajia.

  Lue lisää
  Lila artikkeli
  Työn Osaajat -blogi
  22.2.2023 - Susanna Haapasalmi

  Mentori tukena StaffChef-koulutuksessa

  StaffPointin ja Perho PRO:n viime vuonna starttaama StaffChef-kokkien koulutusohjelma oli menestys, joten koulutus saa jatkoa.

  Lue lisää

  Työyhteisöt esittäytyvät rekrytointivideoilla

  Kun on tarve löytää tekijöitä ja esitellä tulevaa työyhteisöä, voimme yhteistyössä tehdä videon rekrytoinnin tueksi. Asiantunteva markkinointiviestinnän tiimimme tukee rekrytointeja. Tämä video kuvattiin kesätyöhakujen tueksi 2020 keväällä.