Siirry sisältöön

Omien polkujen tekijät

Suomen Olympiakomitean ja Suomen Paralympiakomitean kumppanina haluamme olla mukana tukemassa urheilijoita heidän poluillaan kohti menestystä.

Omien polkujen tekijät -kampanjaamme tähdittävät kaksi huippu-urheilijaa, parauimari Jenna Rajahalme ja aituri Elmo Lakka. Tulemme seuraamaan näiden kahden urheilijan polkua kohti unelmia – Pariisin vuoden 2024 olympialaisia ja paralympialaisia. Millainen matkasta tulee? Kuinka asetetut tavoitteet siivittävät kohti unelmaa? Entä jos matkalle osuukin vastoinkäymisiä? Kuinka urheilija kääntää uudet alut voimavaraksi?

  Oman polun tekijät

  Yksi nimi, tuhansia työelämän tarinoita

  Mistä sinä unelmoit? Maaliin pääsemisestä, uudesta alusta, oman näköisestä elämästä? Ehkä niistä kaikista. Jokainen meistä kantaa taskussaan toteuttamista vailla olevia toiveita, niitä pieniä tai suuria ja silti yhtä arvokkaita unelmia. Joku kipuaa huipulle hikeä kaihtamatta, toinen etsii täydellisyyttä tasaisesta arjesta. Ainoastaan yksi on varmaa. Kukaan ei ole koskaan valmis, eikä heti tarvitse onnistua. Unelmien saavuttaminen vaatii sitkeyttä, eikä niitä saavuteta yksin. Huippu-urheilijallakin on taustallaan tukijoukot ja onnistumisen ilon takana monta irvistystä.

  Tärkeintä on uskaltaa yrittää. Uskoa, että siivet kantaa ja jalat kuljettaa, kun taustalla on joku työntämässä eteenpäin. Me StaffPointilla mahdollistamme uusia alkuja. Toimimme taustalla, jotta sinä saat kulkea kohti tavoitteitasi. Tarjoten jokaisen omaan elämäntilanteeseesi mukautuvaa työtä kaikkialla Suomessa juuri silloin, kun sitä tarvitset.

  Teemme yhden nimen alla totta tuhansista tarinoista. Onko seuraava niistä on sinun?

   Jenna ja Elmo Omien polkujen tekijät

   Matkalla Pariisiin

   Vaikka urapolku ja ammattiurheilijan polku ovat erilaisia, molemmissa menestyminen vaatii usein samanlaisia periaatteita ja ominaisuuksia, kuten kovaa työtä, tavoitteiden asettamista ja omistautumista. Sekä työuralla että urheilijan uralla on selkeät tavoitteet, joita kohti pyritään. Työelämässä tavoitteet voivat liittyä urakehitykseen, palkkaukseen tai saavutettaviin asemiin, kun taas urheilijat tavoittelevat menestystä kilpailuissa.

   Kampanjan aikana sukellamme pintaa syvemmälle, mitä suuriin arvokilpailuihin valmistautuminen urheilijalta vaatii. Pääsemme kurkistamaan aitiopaikalta kulisseihin, kun urheilijat jakavat niin hyviä kuin huonojakin hetkiä matkaltaan kohti Pariisia. Ja aivan kuten työelämässäkin, myös urheilussa on ylä- ja alamäkiä, joiden selättämiseen vaaditaan kovaa työtä, päättäväisyyttä sekä omistautumista. Lopulta kova työ kuitenkin palkitaan.

   Tervetuloa mukaa seuraamaan näiden kahden upean urheilijan matkaa kohti Pariisia!

    Urheilijaesittelyt

    1200x628 Jenna homepage
     

    Parauimari Jenna Rajahalme

    Koko maailma avoinna. Jenna Rajahalme on 21-vuotias tamperelainen parauimari, joka on noussut yhdeksi paraurheilun kirkkaimmaksi tähdeksi lyhyessä ajassa.

    Lue lisää
    1200x628 Elmo homepage
     

    Pika-aituri Elmo Lakka

    Seuraa kanssamme aituri Elmo Lakan matkaa Pariisin olympialaisiin!

    Lue lisää
    omien polkujen tekijät työmahdollisuudet

    Uudelle urapolulle?

    Työelämän pitäisi olla joustavampaa. Tasa-arvoista. Mielekästä molemmille osapuolille. Energisoivaa.

    Sen ei pitäisi kilpailla muun elämän kanssa. Kauttamme voit löytää työtä juuri omaan tilanteeseesi sopivasti - olipa tarpeesi sitten määräaikainen, toistaiseksi voimassaoleva tai keikkaileva työ.

    Minkälaiseen työhön haluaisit ottaa seuraavan urapolkusi askeleen? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tästä!

     Kampanjan tiedotteet sivustollamme

     Omien polkujen tekijät
      
     23.10.2023 - Susanna Haapasalmi

     Omien polkujen tekijät -kampanja alkaa!

     Kampanjan aikana parauimari Jenna Rajahalme ja pika-aituri Elmo Lakka jakavat niin hyviä kuin huonoja hetkiä heidän matkaltaan kohti Pariisia.

     Lue lisää
     100 päivää paralympialaisiin
     Työelämä tänään ja huomenna
     17.5.2024 - Susanna Haapasalmi

     Spring House Paralympiakomitean kumppani

     Spring House ja Suomen Paralympiakomitea tekevät yhteistyötä edistääkseen yhdenvertaisia työllistymismahdollisuuksia ja lisätäkseen paraurheilun näkyvyyttä.

     Lue lisää

     Sinua voisi kiinnostaa myös

     nuortentutkimus
      
     18.10.2023 - Teea Hurme-Rintala

     Nuorten työelämäkysely

     Tuhansia nuoria vuosittain työllistävä StaffPoint toteutti Nuorten työelämäodotukset ja pelot -selvityksen toukokuussa 2023.

     Lue lisää
     Sanna 2200x980
     Työelämä tänään ja huomenna
     11.9.2023 -

     Yksilöllistä tukea työllistymiseen

     Yksilölliset tilanteet edellyttävät yksilöllistä tukea työelämään pääsemisen, työelämään palaamisen ja työssä pysymisen mahdollistamiseksi.

     Lue lisää
     Uratarinat kuvituskuva
     Työelämä tänään ja huomenna
     27.3.2024 - Anna-Kaisa Koivikko

     Yli 50-vuotiaiden työelämäodotukset

     Ihmisten odotukset ja tarpeet työelämässä vaihtelevat laajasti, ja kun tarkastellaan etenkin yli 50-vuotiaiden työelämää, monimuotoisuus korostuu entisestään.

     Lue lisää