Siirry sisältöön

Executive Search -rekrytoinnit

Ylimmän johdon ja avainhenkilöiden rekrytointeihin tarjoamme palvelukseesi StaffPoint Executiven. StaffPoint Executive on suorahakuihin (headhunting) ja johtajavuokraukseen (interim management) erikoistunut konsulttitiimi, jolla on Suomessa vahva asema ja kasvava markkinaosuus.

Executiven toiminnan ytimessä on asiakkaan liiketoiminnan ja strategian ymmärtäminen. Jokainen ylimmän johdon suorahaku, ns. Executive Search, perustuu niihin. Suorahakupalvelumme prosessi on ketterä ja joustava. Se pohjautuu huolelliseen ennakkotyöhön lähtötilanteen ja kandidaattien profiloimiseksi sekä suorahakuprosessien riskien ennakointiin ja mahdollisuuksien maksimointiin.

Olemme kiitelty kumppani muun muassa suorahakupalvelumme läpinäkyvyydessä sekä oikean tyylin ja etenemistavan tunnistamisessa. Olemme saaneet tunnustusta rohkeudestamme nähdä ja paikantaa kandidaatteja myös laajemmasta perspektiivistä.

Lue lisää StaffPoint Executivesta täältä.

Haluatko lisätietoa näistä asiantuntijapalveluista? Jätä yhteydenottopyyntö - kuulet meistä pian!

Ylimmän johdon avainhenkilöistä myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun, IT:n ja digin asiantuntijoihin sekä kokonaisiin Call center -tiimeihin. StaffPoint konserni rekrytoi vuosittain satoja asiantuntijoita ja esimiehiä erilaisiin tehtäviin ympäri Suomen.