Siirry sisältöön

Vinkkejä työnhakuun

Näin haet töitä meiltä:

StaffPointin työpaikkojen hakukäytäntö on yksinkertainen ja kaikille sama. Hae avointa työpaikkaa täyttämällä työhakemus löydettyäsi mielenkiintoisen avoimen työpaikan. Samalla hakemuksella voit hakea useita eri tehtäviä.

Hakemukseen voit liittää ansioluettelosi (CV) ja muut haluamasi tiedostot. Joissain hauissamme voi käyttää myös hakemuskirjettä. Osoita se ja ansioluettelosi ilmoituksessa mainitulle haun yhteyshenkilölle, jolta saat tarvittaessa myös lisätietoja.

Valmistaudu työhaastatteluun

Tervetuloa haastatteluun! Haastattelemme sekä videolla että toimistoillamme. Tule haastatteluun ajoissa ja ota mukaasi opiskelu- ja työtodistukset sekä mahdollinen ammattikorttisi. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi sekä tarvittaessa esittämään työlupasi. Haastattelun lopuksi konsulttimme kertoo haun etenemisestä.

Työn aloittaminen

Onnea, sait kauttamme töitä! Työllistyit StaffPointin työntekijäksi tai suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Ennen aloittamista teemme kanssasi työsopimuksen ja käymme yhteiset pelisäännöt läpi. StaffPointilla työskentelet määräaikaisella tai toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella, työstäsi riippuen koko- tai osa-aikaisesti.