Siirry sisältöön

Työntekijärekrytoinnit

Työntekijärekrytoinnit tarkoittavat palvelutarjoomassamme erilaisten ammattiosaajien tai tehtäväänsä koulutettavien työntekijöiden rekrytoimista asiakkaan palvelukseen. Suorittavan tehtävätason rekrytoinneissa osaajalta edellytetään usein jo tiettyä ammattitaitoa tai hänet perehdytetään työhön.

Toisin kuin henkilöstövuokrauksessa, asiakkaan palvelukseen rekrytoitavan työntekijän työnantajavelvoitteista ja työsuhteen hoitamisesta huolehtii asiakasorganisaatio itse.

StaffPointilla on kokemusta sekä paikallisista että alueellisista työntekijärekrytoinneista, suurilla ja pienemmillä paikkakunnilla. Rekrytointitoimeksiantoihin valitaan aina asiakkaan toimialan tuntevat ja haettavan profiilin kriteereihin perehtyvät rekrytoijat. Osaajalta edellytettävän kokemuksen ja taitojen määrittely tehdään sujuvasti asiakkaan kanssa yhteistyössä. Toimeksiannossa pyritään aina yhdistämään asiakkaan liiketoimintatarpeet ja StaffPointin kokemukset vastaavista rekrytoinneista.

StaffPoint rekrytoi asiakkailleen työntekijöitä lähes kymmenellä eri toimialalla. Näitä ovat: hotelli-, ravintola- ja catering, matkailu ja sesonki, teollisuus, logistiikka, rakentaminen, kauppa, turvallisuusala, operatiiviset asiakaspalvelutehtävät sekä erilaiset avustavat tehtävät organisaation toiminnoissa.

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Jos alla oleva lomake ei lataudu, paina näppäimistöstä F5-näppäintä tai päivitä selaimen näkymä.