Siirry sisältöön

Palvelualojen työntekijöiden vuokraus

Esimerkiksi hotelli-, ravintola- ja catering-alalla, matkailu- ja sesonkialalla sekä logistiikassa ja teollisuudessa henkilöstövuokraus on tyypillinen toimintamalli ja osa resursoinnin kokonaisuutta. StaffPoint tunnetaan Suomen johtaviin lukeutuvana palvelualojen henkilöstövuokraajana.

Kiinnostutamme uusia osaajia alaan, koulutamme, täydennyskoulutamme ja vuokraamme palvelualan osaajia Suomen suurimpien asiakasyritysten palvelukseen. Kauttamme vuokratyöntekijä voi rakentaa uraansa joko sivulle tai eteenpäin esimies- ja johtotehtäviin.

Palvelualojen henkilöstövuokrauksessa työnantajavelvoitteiden perinpohjainen tunteminen ja työsuhdeasioiden vastuullinen hoitaminen ovat avainasemassa. Ne ovat niin vuokratyöntekijätyytyväisyyden kuin asiakkaan liiketoiminnan menestymisenkin edellytys.

StaffPoint on yli viiden vuosikymmenen ajan perehtynyt palvelualojen töiden, työssä tarvittavan perehdytyksen sekä työturvallisuuden toimiala- ja liittokohtaisiin edellytyksiin. Olemme palvelualojen henkilöstövuokraajana vastuullinen, ja palveluideologiaamme kuuluu ylittää minimivaatimukset. HR- ja työsuhdeasioiden vahva osaamisemme perustuu asiantuntijuuteen ja systemaattisiin, läpinäkyviin prosesseihin. Arvostettuna toimijana rakennamme vuoropuhelua yhdessä alan verkostojen kanssa, oppilaitosyhteistyötä määrätietoisesti kehittäen. Pystymme varmistamaan hyvän toimitusvarmuus ja tyytyväiset vuokratyöntekijät.

Palvelualojen suorittavan ja asiantuntijatason vuokratyöntekijöiden rekrytointiprosessi on pääpiirteittäin sama kuin asiakkaan omaan palvelukseen rekrytoinnissakin (lue lisää osiosta Työntekijöiden rekrytointi sekä Asiantuntijoiden rekrytointi). Osaajien houkuttelun ja sitouttamisen keinot valitsemme aina tapauskohtaisesti.