Siirry sisältöön

Pop up -myymälöiden työntekijöiden vuokraus

Organisaation perustaessa maantieteellisesti tai ajallisesti määräaikaisia pop up -myymälöitä tai muunlaisia kampanjointipisteitä StaffPoint etsii tarvittavat osaajat eri kohteisiin – valtakunnallisesti toimivan henkilöstövuokrausyrityksen kokemuksella.

StaffPointin asiakaskunnassa on ympäri Suomea toimivia asiakkaita, joille se toimittaa pop up -myymälän henkilöstön muutaman päivän–kuukauden mittaisiin tarpeisiin eri kohteisiin, asiakkaan vuosikellon mukaisesti. Pop up -myymälän vuokratyöntekijöiden huolellinen perehdytys varmistaa, että asiakkaan määrittelemät tavoitteet myynnille täyttyvät.

Tarjoamme asiantuntemusta myös säännöllisiin suurempiin promootiotyöntekijöiden vuokraustoimeksiantoihin. Räätälöimme palvelun aina tarvetta vastaavaksi.

Haluatko lisätietoa näistä asiantuntijapalveluista? Jätä yhteydenottopyyntö - kuulet meistä pian!

Ylimmän johdon avainhenkilöistä myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun, IT:n ja digin asiantuntijoihin sekä kokonaisiin Call center -tiimeihin. StaffPoint konserni rekrytoi vuosittain satoja asiantuntijoita ja esimiehiä erilaisiin tehtäviin ympäri Suomen.