Siirry sisältöön

Harjoittelijaksi meille

Akateeminen opiskelija - tämä on Sinulle! Haluatko tutustua alaan, jolla Osaaminen ja Osaajat ovat ytimessä? Ja työelämä tekemisen sisältöä? HR-ala on kehittyvä tulevaisuuden ala, joka tarjoaa hyviä uramahdollisuuksia myös Sinulle valmistumisesi jälkeen.

StaffPoint on yhtenä Suomen suurimmista työnantajista rakentanut trainee-ohjelman, jonka avulla voit suorittaa opintojesi harjoitteluosuudet MEidän palveluksessamme. Tutustuttavana ovat 12 eri toimialaa/liiketoimintaa tai konsernimme tukiprosessien tarjoamat työtehtävät. Trainee-ohjelma on palkaton mutta suunniteltu täyttämään akateemisen opiskelijan vaatimustason. Kattavuudessaan se on työelämään vahvasti tähtäävä jakso opintojesi varrella. Ja monelle se ensimmäinen kosketus toimihenkilön töihin.

Perus- tai ammatillista harjoittelua 12 eri toimialalla ja konsernissa

Trainee-ohjelmassa voit suorittaa perusharjoittelun, ammatillisen harjoittelun tai molemmat. Toimeksiannoista tehtävät opinnäytetyöt ja gradut ovat myös mahdollisia.

Osoitamme trainee-ohjelmaan valituille harjoittelupaikan joltakin 12 toimialastamme tai konsernimme tukitoiminnoista. Harjoitteluohjelmassa opit paljon juuri sen toimialan/tukitoiminnon HR-prosesseista. Toimialojamme ovat teollisuus, rakentaminen, logistiikka, kauppa, hotelli- ja ravintola-ala, matkailu- ja sesonkiala, ICT&asiakaspalvelu, ohjelmisto- ja sovellustuotekehitys (Saima Soft), contact center ja ulkoistetut back office -ratkaisut (Espanja, Fuengirola).

Konsernitoiminnoissa trainee-paikkoja on tarjolla seuraavissa:

  • konsernin ICT:ssä Saima Softissa
  • taloushallinnossa
  • asiakaspalvelussa
  • HR- ja työsuhdetiimissä
  • konsernin valmennuspalveluita tarjoavassa Spring Housessa

Trainee-ohjelmaan on jatkuva haku - näin haet:

Jätä hakemuksesi allaolevasta ”Hae Trainee-ohjelmaamme!” -linkistä. Huom! Määrittelethän hakulomakkeelle, mille toimialalle ensisijaisesti haet. Valitsemme ohjelmaan mahdollisimman monet hakijoista sen mukaan, mitä harjoittelumahdollisuuksia konsernillamme on juuri kyseiseen aikaan tarjolla.

Ohjelmaan kuuluu aluksi perehdytystä, jonka jälkeen siirryt valitsemasi toimialan harjoittelutehtäviin. Harjoittelun alusta loppuun sinua ohjaa ja tukee mentori, joka on kyseisen toimialan HR-ammattilainen. Mentori osallistaa sinut mahdollisimman monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin, ja saat toimihenkilöidemme täyden tuen harjoittelujaksosi sujumiseksi.

Kiinnostuitko? Selvitä opinahjoltasi, mikä olisi paras aika harjoittelujakson suorittamiseksi ja hae MEille!