Siirry sisältöön

Työelämälähtöinen Ammatillinen kuntoutus – askel kohti uutta

Vahvistamme kuntoutettavien osaamista positiivisella energialla sekä kustannustehokkaalla ja pitkäjänteisellä toiminnalla.

Spring House valmentaa vuosittain yli 20 000 työnhakijaa uudelle uralle. Erityisosaamistamme on työskentely muun muassa osatyökykyisten, ammatinvaihtajien, työelämään palaavien, nuorten, korkeakoulutettujen, maahanmuuttajien ja pitkäaikaistyöttömien kanssa.

Toimimme ammatillisen kuntoutuksen palveluntuottajana työeläke- ja vakuutusyhtiöille sekä Kelalle. Olemme työeläkevakuutusyhtiö Varman kuntoutuskumppani. Ammatillinen kuntoutus voi olla ajankohtaista silloin, kun terveydentilan vuoksi työskentely omassa ammatissa ei enää onnistu.

Meillä työskentelee työkykyvalmentajien moniammatillinen asiantuntijajoukkue. Meille tärkeintä on löytää jokaiselle kuntoutujalle terveydentilan huomioiva ratkaisu, joka kantaa myös tulevaisuudessa. Uskomme, että muutos tapahtuu jokaisen ihmisen henkilökohtaisen oivaltamisen kautta ja tämän oivalluksen apuna Spring Housen valmentajat ovat parhaimmillaan.

Jokainen asiakkaamme on meille tärkeä. Meillä Spring Housella ammatillisen kuntoutuksen keinoin toteutettu valmennus rakennetaan asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä - aina yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Vahvuutemme:

  • Työelämäosaaminen - työmarkkina ja työelämätaidot
  • Valmennuksellisuus - asiakkaan omien valmiuksien ja vahvuuksien vahvistaminen
  • Toiminnan ketteryys - tarkoituksenmukainen nopeus etenemisessä, verkostomme hyödyntäminen, valmennuksen yksilöllisyys ja sopeuttaminen asiakkaan tarpeen mukaan

Spring Housen ammatillisen kuntoutuksen palveluita löydät ympäri Suomen.

Toimipisteemme sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla:
Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kokkola, Kotka, Kuopio, Kuusamo-Ruka, Lahti, Mikkeli, Oulu, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Tunturi-Lappi-Levi, Turku, Rovaniemi, Vaasa, Vantaa ja Ylivieska.